Sayfa 293/650 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393 ... SonSon
Arama sonucu : 5195 madde; 2,337 - 2,344 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by MOBIUSSOROS Yazıyı Oku
    halka arz spk onayını beklemekte en iyi ihtimal aralık ayı sonu yada 2018 ocak başı olur sanırım.

Acsel de hareket aşırı mal alımı olmadan suni bencede arsa olayı hikaye orası tarla para etmiyor denmekte bilenler tarafından! bir zamanlarda halka itelediği artarım için siirtte sanırım petrol arama ruhatı başvurusu yapmıştı sırf malalrını satabilmeye.Sonra artarımmı çaktılar şirket iflas etti tahta kapandı! Yemişim arsasını hep hikaye millete malzeme olması için!
    Asıl verusu 1000 lot alarak kapanışta %11 artı kapadılar komedi

Ytd.Değildir.
    Abi acsel de vertu nun payı çok bence de verus un çıkışı hikaye verusu arzedecekler bak gör alınmaz.. Ama acsel e niye soğuksun ki.. 2.14 verip verdim kurtuldum maliyet 2.17.. iyiki acsel e çevirmişim2.51 lerden vertu zaten buralarda kaçtığı yok orada çorbamı içip geleceğim söz.. sence satılması gereken şirket.. ama kendini arzetti acseldeki paylarını satmadı.. Şirket sahipleriyle inatlaşmadan paramı kazanacağım ben .. onlar neyi tutyorsa sen de onu tut basit bir mantık her zaman kazandırır

2. 22.11.2017 tarihinde Verusa Holding A.Ş. payları ile ilgili olarak 16,70-16,77 TL fiyat aralığından 106.000 adet satış işlemi ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Verusa Holding A.Ş. sermayesindeki paylarımız 22.11.2017 tarihi itibariyle %70,31 sınırına ulaşmıştır.

3.  Alıntı Originally Posted by zafkanka Yazıyı Oku
    Abi acsel de vertu nun payı çok bence de verus un çıkışı hikaye verusu arzedecekler bak gör alınmaz.. Ama acsel e niye soğuksun ki.. 2.14 verip verdim kurtuldum maliyet 2.17.. iyiki acsel e çevirmişim2.51 lerden vertu zaten buralarda kaçtığı yok orada çorbamı içip geleceğim söz.. sence satılması gereken şirket.. ama kendini arzetti acseldeki paylarını satmadı.. Şirket sahipleriyle inatlaşmadan paramı kazanacağım ben .. onlar neyi tutyorsa sen de onu tut basit bir mantık her zaman kazandırır
    Olanı yazdım ben forumdaş. Soğuk olmam mevsu değil vertu için söylediklerin ise aynen katılıyorum.

4. verus 15 lerden 20 lere gider
    acsel 2.45 lerden 280 lere gider

bu ******** hisse gün sonu eksi kapatir. bulaşmayın oynasınlar kendileri

5. Ne yapacakları belli olmayan bir gurup operasyonu,sayısal ifadeler subjektif,gerçek yok ,kıpırdayan çarpılıyor ilginç bir hisse bunu oyun oynamak için salmışlar bir iki haberde müziği🙂Vertu patronları Bravo size,bu spekülasyonu yapan ya sizden izinli yada sizden güçlü

6. Spek paso bana çalıştı bugün helal sana

7. Asansöre bayılıyor bey

8. sattıklarını satıcı gelmeyince yerine koymaya çalışıyor satışlarımı alıyor sonra dönüp zayıf kademede benim alışıma veriyor )speğimle böylece geçinip gidiyoruz

Sayfa 293/650 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •