şuan temettüden çıktıya grafik dağıldı, yenibir grafik açısı oluşana dek pek bir şey anlamıyorum gidişattan o bakımdan giriş yerini tespitte size güveniyorum.
şuan temettüden çıktıya grafik dağıldı, yenibir grafik açısı oluşana dek pek bir şey anlamıyorum gidişattan o bakımdan giriş yerini tespitte size güveniyorum.
Cuma alan biri Bugün satsa temettü alirr mı ?
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
heee bu 1,20 meselesine de gelince ,eğer dowjons düşmeseydi ve diğer ülkelere yansımasaydı 1,15 benimde grafiğimde vardı,dowun zamanlaması aksı oldu ( buna doların ve faizlerin yükselişi) de diye biliriz,yoksa eminimki bir yada 2 haftadaha sonra olsaydı olanlar 1,15 i rahat görürdük.
Benim ortalama hala düşmedi eski maliyetim 0.98 idi dün alımlar ile 0.957 düşmüştü hala aynı
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yarın bana 50 bine yakın temettü yatıcak bunun yarısı vergiden muaf diğer yarısıda 30 bini geçmediği için vergiye tabi değil doğrumudur ? arka sayfalarda var diye yazmayın cevap yazın bilen varsa
Başka herhangi bir konut, dükkan kira gelirin yoksa evet doğrudur. Bu sene itibariyle istisna tutarı 31bin yanlış bilmiyorsam.
ASUS_Z012D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri