Sayfa 293/1000 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393793 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 2,337 - 2,344 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Bende eft ücretsiz yapı kredi muafiyet var.
    Maaş müşterisi misiniz? Benim EFT ücretli.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by Cannnnn Yazıyı Oku
    Maaş müşterisi misiniz? Benim EFT ücretli.

Hayır eskiden nuvo hesabı olanlara ömür boyu muafiyet var, eskiden varsa öyle hesabınız kapatılmış başvurup alabilirsiniz muafiyeti.

Ayrıca Portföy büyüklüğü +100k ise şube ile görüşün muafiyet tanımlama yapabilir.

3.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Hayır eskiden nuvo hesabı olanlara ömür boyu muafiyet var, eskiden varsa öyle hesabınız kapatılmış başvurup alabilirsiniz muafiyeti.

Ayrıca Portföy büyüklüğü +100k ise şube ile görüşün muafiyet tanımlama yapabilir.
    Yaklaşık 20 yıldır YKB ile çalışıyorum ama nuvo hesabı nedir bilmiyorum. Portföy +100K

4.  Alıntı Originally Posted by Cannnnn Yazıyı Oku
    Yaklaşık 20 yıldır YKB ile çalışıyorum ama nuvo hesabı nedir bilmiyorum. Portföy +100K

Nuvo bilmiyorsanız yoktur o zaman sizin eskiden
    Şube ile görüşün eft muafiyeti alırsınız belki portföyden dolayı.
    ----
    Bist beklediğimiz gibi yatay gidiyor kar satışlarından dolayı, yarın ralli devam edecek görünüyor alıcılar da var.

5.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    ----
    Bist beklediğimiz gibi yatay gidiyor kar satışlarından dolayı, yarın ralli devam edecek görünüyor alıcılar da var.
    Teşekkürler.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    ----
    Size güveniyorum yatırımlarımız için güzel bir danışmanlık yapıyorsunuz ve tavsiyeler veriyorsunuz.
    Teşekkürler.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

7. Fon alip satmak icin YKB yatirim hesabinda herhangi bir ucret kesintisi var mi ? Yoksa sadece mkk ucretlerini mi aliyor ? Yanlis hatirlamiyorsam is bank yatirim hesabinda 3 ayda 1 defa 30 tl ucret kesintisi yapiyordu.

8.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Fon alip satmak icin YKB yatirim hesabinda herhangi bir ucret kesintisi var mi ? Yoksa sadece mkk ucretlerini mi aliyor ? Yanlis hatirlamiyorsam is bank yatirim hesabinda 3 ayda 1 defa 30 tl ucret kesintisi yapiyordu.
    Bildiğim ve gördüğüm kadarıyla kesilmiyor (kesildiğini hesap hareketlerinde görmedim),sadece mkk ücreti kesiliyor (bunu görmüştüm).

Sayfa 293/1000 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393793 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •