Suriye devleti yerine "Esad rejimi" diyenler ABD ve Akape'dir,
Sözcü de manşetlerinde bu ağzı kullanıyor biran önce bırakmalı...
Suriye devleti yerine "Esad rejimi" diyenler ABD ve Akape'dir,
Sözcü de manşetlerinde bu ağzı kullanıyor biran önce bırakmalı...
adaletsizliğe ugrayanin zengini fakiri olmaz..adaletsiz yönetimin de zaten tek dayanağı bu...bakın birimizden desteğini aldı bile...
Evet nasılda iç yüzümü ortaya çıkardınız. Aslında savunuyormuşum. Sizde evim o kadar etmez derken mağdur zenginleri ciddi savunuyorsunuz. Dürüst olup olmamam konusunda yorum yapmak haddinize değil. Ha şöyle... diye mesaj yazan biriyle daha fazla birebir yazışma yürütmek isteğim yok. Siz benim yazdıklarımı yok sayın bende sizi.
Malum emlak vergisi mahalli idarelerin kasasına giren bir vergi.
Onları ilgilendiriyor.
Ama uygulamaya konulan bu salmanın hasılatının merkezi yönetimin olacağı açık.
Bir de...
Bakan buyurmuş...İBB nin Kanal İstanbul protokolünden çekilme yetkisi bulunmuyor diye...
Girmek serbest çıkmak yasak...
İstanbul vilayetini boydan boya kazıp koca bir kanal açacaksınız.
Asgari 5-6 sene o ilin en azından yarısını felç edeceksiniz.
Tüm değerlerini, trafiğini, düzenin altüst edeceksiniz...
Ama o ilin seçilmiş Belediye Başkanının itirazına değersiz diyeceksiniz.
Pek yakında, GVK nın ilgili maddesindeki alımdan 5 yıldan sonra satışı halinde elde edilen gelirin istisna edildiği maddeyi de ele alacaklardır...
İşte buraya çiziyorum.
zengin olduklarını nerden biliyorsun ? a.k.p. partisi dediği için mi zengin olduklarını düşünüyorsun.. belki sen onlardan daha zenginsin..
yasayı okudun mu ayrıca.. bu son verginin saçmalığını ve neden zulüm olduğunu anlamamış gibi yazmışssın..
ayrıca.. bu forumda ben dahil bir çok kişi her alandaki yuksek vergileri eleştiriyor.. fakir zengin farketmiyor.. herkese yuksek vergi var.. iktidarın yandaşlarına ise yardım ve af var sürekli..
gerçekler net.. Turk halkı yuksek vergiler altında eziliyor..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Sadece değerli konut vergisinden daha çok, devletin herşeye zam yaparken % 22.58, verirken ise % 10 oranını baz alması, devlet kaynaklarının küçük bir azınlık düşünülerek harcanması ve büyük kitlelerin de bunu finanse etmeleri büyük problem...
Marketlerde, orda, burda gerçek enflasyonu herkes görüyor...
Alım gücü her geçen gün kötüye gidiyor...Toplumun orta ve düşük gelirlileri etkileniyor...İnsanlar kültür,sanat,sporu, gezmeyi, tozmayı, hobiyi unuttu...Ancak evde makarna yiyerek köle gibi ölümü bekliyorlar...
"Rahatsızlık duyanlar şuursuz ve gayri millidir. Referandum çağrıları hezeyandır"
Bu kadar tarafgirlik için nasıl bir bağlılık nasıl bir sadakat gerekir...
Bu adamı anlayamıyorum.
Bu adamı ve de partisini tutan vatandaşlarımız olduğunu düşündükçe ürperiyorum.
Yer İmleri