TGE +0,49
İş yatırımcılar bu güzeli de ekleseniz listenize süper olur.
TGE +0,49
İş yatırımcılar bu güzeli de ekleseniz listenize süper olur.
İŞ PORTFÖY EMTİA YABANCI BYF FON SEPETİ FONU
Fon toplam değerinin en az %80.i devamlı olarak, yabancı borsa yatırım fonlarının katılma paylarına yatırılacaktır. Fon yönetim stratejisi, farklı emtialara veya emtia gruplarına Borsa Yatırım Fonları aracılığıyla yatırım yapabilmek, yatırımcının potansiyel kazancını farklı ekonomik konjonktürlerde farklı emtia gruplarını öne çıkararak artırmaktır.
Fon sepeti fonu, enerji endüstriyel metaller tarım alanına yatırım yapan borsa yatırım fonlarına yatırım yapar.
Enerji alanındaki yatırım fonlarından petrol, doğalgaz ve benzin üzerine yatırım yapan borsa yatırım fonları seçilir.
Endüstriyel Metaller alanındaki yatırım fonlarından bakır, alüminyum, kurşun, nikel, kalay, çinko üzerine yatırım yapan borsa yatırım fonları seçilir.
Tarım alanındaki yatırım fonlarından mısır, buğday, soya fasulyesi, pirinç, kahve, kakao, şeker ve pamuk üzerine yatırım yapan borsa yatırım fonları seçilir
%40 Bloomberg Endüstriyel Metaller Endeksi + %40 Bloomberg Enerji Endeksi + %15 Bloomberg Değerli Metaller Endeksi + %5 BIST-KYD Repo Brüt
Satımı T3
İş Portfoy'un cok guzel bültenleri var okumanızı tavsiye ederim.
Emtia bazli ETF'lere yatırım yapan sepet fon. Altın, gümüş gibi kıymetli metallerden, endüstriyel metallere fosil yakıtlara kadar çeşitli fonlar var bünyesinde.
Ben pandemi sonrasi emtia fiyatları çökünce bir miktar eklemiştim. İmalat pmi artmaya devam ettikçe ve faizler boyle süründükce de tutma niyetindeyim. Bu saatten sonra da uçacak kaçacak bir fon değil bana kalırsa.
SPK bülteninden
İstanbul Portföy Yönetimi A.Ş. Tarım Hayvancılık ve Teknoloji Girişim Sermayesi Yatırım Fonunun kuruluşuna izin verilmesi ve katılma paylarının ihracına ilişkin ihraç belgesinin onaylanması talebinin olumlu karşılanmasına karar verilmiştir.
İlginç bir fon olacak.
Tarım, hayvancılık fonu eksiklikti.
Yer İmleri