Sayfa 293/700 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393 ... SonSon
Arama sonucu : 5593 madde; 2,337 - 2,344 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. bugünkü gördüğü en düşük dip olmalı yükselirken burda yoksun diyenler için...zaten daha öncede temttü öncesi hareket edeceğinide yazmıştık.

https://resmim.net/i/iWXqY

yol uzun durmak yok yola devam

3.  Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    https://resmim.net/i/iWXqY

yol uzun durmak yok yola devam
    sayın nilkiz grafik için sağolun.emek vermişşiniz.çok faydalı oldu.teknik analiz bilgim yeterli değil ,açıklarsanız memnun olurum.grafikte mavi renkle gösterdiğiniz yatay kanalı yukarı kırmış 32.30 gitmiştik.çıkışta bolinger bandın dışına çıkmıştık.sonra bolinger bandın içine dönmüştük.mavi yatay kanalı bir müddet destek edinip aşağı kırdık.bu seferde düşüşte bolinger bandın dışına çıktık.bolinger bandın içine dönmesini bekleyebilirmiyiz?siyah renkle oluşturduğunuz aşağı düşen kanaldan kurtulmak için direnç seviyesini de belirtirseniz minnettar kalırım.başarılar ve hayırlı kazançlar.saygılarımla.

Oncelikle yine iyi kambiyo karı yazacak şirketin neden düştüğünü anlamıyorum hilal Side kıtasında bir şey olacak mı pandemiden bilmiyorum burada uzun süreli olan ortaklar var.

Grafiğe gelirsek öncelikle bant içine dönmeli sonra düsen kırılmali günlükte EMA 21 üstüne çıkmalı hepsi direnç artık sonra bulut üstüne gelmeli çok sert ve hacimsiz düşüyor citibank muhtemel bıyıklı bir aydır düşük hacimle topluyor bir operasyon hazırlığı var gibi

22 bant içi 23.70 düşen kırılır 28 üstü rahatlar ve ucuz hale gelir şu an grafik pahali

6.  Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    Oncelikle yine iyi kambiyo karı yazacak şirketin neden düştüğünü anlamıyorum hilal Side kıtasında bir şey olacak mı pandemiden bilmiyorum burada uzun süreli olan ortaklar var.

Grafiğe gelirsek öncelikle bant içine dönmeli sonra düsen kırılmali günlükte EMA 21 üstüne çıkmalı hepsi direnç artık sonra bulut üstüne gelmeli çok sert ve hacimsiz düşüyor citibank muhtemel bıyıklı bir aydır düşük hacimle topluyor bir operasyon hazırlığı var gibi
    sayın nilkiz bu faydalı bilgiler için teşekkür ederim.24.88 ortalamayla aldığım algyo 22.4 kadar taşıyacağımı size bildirmiştim.22.30 ortalamayla elden çıkardım.21 ortalamayla tekrar aldım.algyo bağımlılık yaptı,tekrar dönüp aldım.32.3 malesef değerlendiremedim.iyi bir kambiyo karı bekleniyor.şirket nihayet yurt dışı yatırım kararı aldı.kasa dolu,borç yok,%78 temettü var.20.82 gördü.%35.5 düştü.sektörleri farklı olsada erbosan'la aynı fiyatlardaydı.erbosan şu an algyo'nın 3 katı fiyattan işlem görüyor.borsa bu kar zarar kardeş.herşeyin hayırlısı.başarılar ve hayırlı kazançlar.saygılarımla.

https://resimyukle.io/r/xqRkrqVywP

bari üst banda tepki vereydin var bir oyun ama dur bakalım

8. Heyecansız... Tepkisiz... Ruhsuz... Bist100'ün yüzkarası... Hisselerin yüzkarası... Tahtacının yüzkarası... Şirketlerin yüzkarası...

Sayfa 293/700 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •