Biraz tevazu göstersen itibar da göreceksin belki.25 sene sermaye piyasalarda görev yaptým SPK lisansým var.Oradan bakýnca yeni gibi mi görünüyorum.endeks e girip çýkmanýn adamlarýn zarar etmek için uðraþmasýna gerek yoktur
Biraz tevazu göstersen itibar da göreceksin belki.25 sene sermaye piyasalarda görev yaptým SPK lisansým var.Oradan bakýnca yeni gibi mi görünüyorum.endeks e girip çýkmanýn adamlarýn zarar etmek için uðraþmasýna gerek yoktur
--kýsaca bu þirket, 50-100 den çýkarmasýnlar diye piyasa deðerinin belli bir deðerin altýna gelmemesi için hisseyi düþürmeyecekler ve bol bol da boþ iþlem yapacaklar...
--50-100 dýþýna çýkarsa, fonlarýn bir kýsmý alamaz...bazý aracý kurumlar müþterilerine kredili iþlemi sýnýrlar...
--bu tür hissenin spekleri-tahta yapýcýlarý, olaðanüstü bir durum olmadýkça bunu saðlamak zorundalar...endeks 100 den çýkarýrlarsa buralara in cin top oynar...
Bunu bir sen biliyorsun..ya anlamadýn ya da iþine gelmiyor.Ben adamlar aldýklarý malý neden zararýna satýyor diye sordum.PD ve iþlem hacmi kriterlerini tutturmak için yapýyorlar demek abes ile iþtigaldir. Ýsteseler ayný fiyattan hacim de yapabilirler…. Neyse sen ego tatmini peþindesin muhatap olmayacaðým
--bu tür tahtalarda spek-tahta yapýcý zarar etmez...zarar etmesi için bir maliyetlerinin olmasý lazým...var mý?
Yer Ýmleri