Sayfa 293/445 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393 ... SonSon
Arama sonucu : 3558 madde; 2,337 - 2,344 arası.

Konu: Karınca.....kararınca....!!! analiz...!!! temel teknik beklenti ...!!!

1.  Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    alıcılarda - satıcılarda görünenler var anlık baktığınızda...
    hepsini güzel karabilirsek, çok daha iyi olur diye düşünüyorum

...
    az önce sizin gibi düşünen bir dostumun yazısını okudum der ki ;
    Özelikle endeks hisselerinde işlem yaparken sadece hissenin grafiğine bakmayın arkadaşlar..
    Endeksi'de gözetin..

2. abowww ortalamaların dizilimi patlamaya hazır bomba gibi aslında ,, isteseler vurup götürebilirler...güzel göründü bana bir amatör olarak

3. eyvallah adem bey .. yardımlar için

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    az önce sizin gibi düşünen bir dostumun yazısını okudum der ki ;
    Özelikle endeks hisselerinde işlem yaparken sadece hissenin grafiğine bakmayın arkadaşlar..
    Endeksi'de gözetin..
    bide bazı aracı kurumların tipik hareketi var.. meslea gara sabahtan aldığı malın çoğunu akşam üstü kusar.
    tera açıkçıdır.akşama kapanışa doğru kapatır açığını..
    credit kıçı balı oynamaz genelde aldımı tam alır sattımı tam satar
    ak ak-lır gıbı gosterır satıma donebılır...
    merily kucuk hısselerde gunluukçudur vs,

5. Daha öncede yazdığım gibi gayem birilerini gönül verdiğim forumda toplanabilseydi haz duyardım maalesef insanların alışkanlıklarından vaz geçmesi zor ben Bu topiğin formatına aksi hareket etmemeye gayret ediyorum.

zaman zaman EMİRDAĞLI hocamızın iznini de alarak Grafiklerini alıntılıyorum kendi grafiklerimi burada paylaştığımda daha fazlasını oraya asıyorum
    merak edenler olursa geceleri boş kaldığında teknik bilgiler kısmı ve matriks ekran kullananlar için formüller çok fazlasını toparlamaya çalıştım
    google amcaya Forum VİOB-VARANT YORUM ANALİZ "Mehmet abi ile Viob trade short & long" diye yazdığınızda karşınıza gelecektir rahatsızlık verdiğim için özür dilerim ...

6. nedir bu işcinin çektiği elimde yok ama yatırımcısı ızdırap çekiyor üzülmemek elde değil...

heleki iştirakleri mesela trkcm 4 fk ile işlem görüyor koskoca sanayi şirketi 4 fk olacak iş değil

anacm öyle 6 fk iş bankası kendisi öyle ..

bir an önce belirsizlik kalksada yatırımcısıda bir rahatlasa...
    BURADAKİ PAYLAŞTIĞIM GRAFİK- YORUMLAR YATIRIM TAVSİYESİ OLAMAZ ZARAR EDEBİLİRSİNİZ

7.  Alıntı Originally Posted by barbaros_ Yazıyı Oku
    bide bazı aracı kurumların tipik hareketi var.. ,
    ALGI'yı bozmuyorlarsa Bu ve benzeri hareketleri takip e alıp bilinçli hareket edebilmekte gayet kazançlı oluyordur inşaallah

Sayfa 293/445 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •