Sayfa 293/342 İlkİlk ... 193243283291292293294295303 ... SonSon
Arama sonucu : 2734 madde; 2,337 - 2,344 arası.

Konu: ULKER - Ülker Bisküvi

yanlışı düzeltmiyorsan o yalan olur...

ülker yıl sonu beklentisini (hedefini) 80 milyar ciro %18.2 favök marjına göre revizyon yapmış...14.56 milyar FAVÖK eder...bu da 4. çeyrek 4.5 milyar favök demektir.

ama, ünlü ve ak ın ciroları şirketin açıkladığına çok yakın iken FAVÖK acayip sapmış...%20-25

bu arada, KENT gıda (ülker ile kıayaslanmaz, ben bilgi olsun diye veriyorum, ÜLKER in gücü ortaya çıksın diye)..4. çeyrekte 200 milyon civarında eksi FAVÖK ü var..

**bilançoda hatalı gösterim, --düzletilmiyorsa-- hata, hileye döner...

**yanlış olan bir yazı(söz, sen ne dersen de) bilinçli düzeltilmiyorsa(yanlış olduğunu bildiği halde) bu yalan olur...yalan ı beğenmiyorsan adını sen koy!!!

Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    ülker yıl sonu beklentisini (hedefini) 80 milyar ciro %18.2 favök marjına göre revizyon yapmış...14.56 milyar FAVÖK eder...bu da 4. çeyrek 4.5 milyar favök demektir.

ama, ünlü ve ak ın ciroları şirketin açıkladığına çok yakın iken FAVÖK acayip sapmış...%20-25

bu arada, KENT gıda (ülker ile kıayaslanmaz, ben bilgi olsun diye veriyorum, ÜLKER in gücü ortaya çıksın diye)..4. çeyrekte 200 milyon civarında eksi FAVÖK ü var..
    **kent 4 .çeyrekte neden ciddi zarar yazdı...:: bence sebebi, fiyatları yok pahasına indirdiği için, indirmese son kullanım tarihi geçecek, daha çok zarar yazacaktı...neyse ki diğer şirketler de böylesine ciddi bir indirim olmadı!!...

5.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    **bilançoda hatalı gösterim, --düzletilmiyorsa-- hata, hileye döner...

**yanlış olan bir yazı(söz, sen ne dersen de) bilinçli düzeltilmiyorsa(yanlış olduğunu bildiği halde) bu yalan olur...yalan ı beğenmiyorsan adını sen koy!!!
    Genel ifadeler yalan algı çabası....

Ülker ilgili yanlis bir gösterim varsa buyur getir bakalım...

1.5 senedir bir şey getirmedin.... Yalan bilgili ve yalan algidan başka...

6. Doas beklenti üstü bilanço getirdi...

Alım gücü düşüyor millet çikolata alamıyor şeklinde burada yalan bilgi verenlere bir cevap niteliğinde oldu...

Yalan bilgi verdikleri ispatlanmış oldu....

Yani çikolata alamayacak kadar alım gücü düşen halk nasıl araba alacak ki?

2024 yılına ilişkin beklentilerimizi, satın alma gücündeki
    azalmalar
    ve temkinli tüketici tercihlerine yönelik yaklaşım
    doğrultusunda revize ediyoruz

--ülker son yatırımcı sunumundan alıntıdır....

--toplumun %1 ini (tuzu kuruları) kıyaslayabilirsin....ama cirosu 1/5 düşük olanı kıyaslayamazsın....öyle mi?

8. Bist hisse piyasanın da bankalar haricinde ,alınabilecek orta vade yegane hisse Ülker dır bana göre.
    Bugün yabancı yatırımcı, sanayi hisselerini almaya başlasa alımların başını Ülker çeker.
    Rusya elkoymasa idi birinci sıraya Efesi koyardım.
    Saygılar, muhabbetler

Sayfa 293/342 İlkİlk ... 193243283291292293294295303 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •