Sayfa 294/964 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394794 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 2,345 - 2,352 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Direkt banka

2. Komisyon kaç alıyor diyorsun ama 3 kuruşun hesabını hiç merak etmedim inan ki ne aldıklarına hiç bakmadım hesaptaki paradan alışı yaparım aldığı ne ki 10-20 Tl nin hesabını mı yapacağız

3.  Alıntı Originally Posted by drtusss Yazıyı Oku
    hasson ne içiyon... ne kullanıyon...

ben sana nezaman hisseni SAT dedim... nerenle okuyun bunca yazıyı...

benim senin hissenle İŞİM GÜCÜM yok...

Daha bunu bile ÇÖZEMEMİŞSİN....
    KOT dışına çıkacak vurgusu ile verilen mesaj sence nedir? Kot dışı söz konusu olamazken. Bunca mahkemelik süreç varken kot dışıa atılacak vurgusunu basa basa söylemek. YTD

4. Hani mahkemelik dava derken burada dikkat edilmesi gereken spk nın dahil olduğu dava. Bu dava sonuçlanmadan spk buyur kot dışı mı diyecek ) . YTD

5. BİST çöplüğündse 160 hisse var...

şuan yolda AKSEL ve MEMSA var...

ANSIZIN hangi hisse gidebilir o çöplüğe...

Alıntı Originally Posted by hasson34 Yazıyı Oku
    KOT dışına çıkacak vurgusu ile verilen mesaj sence nedir? Kot dışı söz konusu olamazken. Bunca mahkemelik süreç varken kot dışıa atılacak vurgusunu basa basa söylemek. YTD

6. DAVA bitmiş ya, SPK da BLOKEYİ çözmüş ya...

ŞAMPİYON öyle diyor ya....

Alıntı Originally Posted by hasson34 Yazıyı Oku
    Hani mahkemelik dava derken burada dikkat edilmesi gereken spk nın dahil olduğu dava. Bu dava sonuçlanmadan spk buyur kot dışı mı diyecek ) . YTD

7. DİKKAT ET kendine hasson...

seni nasıl gazladılar hasson...

01-06-2016 10:26 #7242
    hasson34 hasson34 çevrimdışı
    İlgili Üye

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Jul 2014
    Mesajlar Mesajlar
    154
    Ettiği Teşekkür
    62
    87 mesaja 140 teşekkür aldı Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Standart Cevap: Kervn kervan hisse yorumu yorum haber
    Arkadaş çağrıcı değil misiniz. Yoksa 18 den alıp 20 den satmayı düşünenlerden misiniz. Al 19 dan sat 1,66 dan. hani çağrıcılar nerede. Kervanda bu günlükçüler nedeniyle tahtacının ekmeğine yağ sürülmüştür. Çağrıya gidecek hissede günlükçü olmamalı. Al 20 kuruştan ver 1,66 dan yetmiyor mu bu kadar kâr. Bu kağıdın seansları belli, gözaltı kağıdı ve aracı kurum ile telefonla görüşürken karşılıklı teyit ile alıyorsunuz. Ben aracı kurumumu aarıyorum ve diyorum ki 7 bin TL ile kervan hissesi almak istiyorum. Kaç tan almak istiyorsunuz diyor. Kaçtan almam mümkün diye soruyorum. 19 kuruş diyor istiyorsanız onaylıyorsanız şu kadar lot hesabınızda diyor. ama ben hayır yok 18 kuruştan istiyorum dersem tabiiii alırsın ama 3 ün birini de değil bi mok alamazsın. Aracı kurumun zaten senin almanın mümkün olduğu fiyatı sana söylüyor ve onu pat diye alırsın. 18 de istiyorum da vermiyor da bu durumda isteyince almak mümkün değil mişte... Arkadaş çağrıcı isen 19 dan da 20 den de 21 den 22 den de 23 ten de alırsın , çağrı onaylandığında 50 kuruştan almak için dahi fırsat kollayanlar olacak 1 TL den de almak için fırsat kollayanlar olacak. Hani çağrıcılar . Kusura bakmayın ama kervanı günlükçüler bu hale soktular, tahtacıya hizmet ettiler NOKTA. YTD

8. hasson hasson AKILLANMADIN mı hala hasson...

Sayfa 294/964 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394794 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •