Sayfa 294/487 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394 ... SonSon
Arama sonucu : 3896 madde; 2,345 - 2,352 arası.

Konu: MARTI - Martı Otel

1.  Alıntı Originally Posted by arzum Yazıyı Oku
    Hesabin yanlis suat.tahtada 88 kr iken neden 102 den mal aliyorsun.yaptigin matematik doğru ama hesabin mantiga yanlis.y.t.d.
    Benimde anlamadigim zaten o .normal sartlarda eski senet 1 tl olmasi gerekirdi neden dusukten.ruchanla eski tip ortalama ayni fiyatlarda olur.bir birine esit giderdi

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Bu hissede buyuk dolap doniyor kesin ama iyi yomdemi kotu yondemi onu cozemedim.

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. elinde rüçhanları olanlar satsın.88 den alsın yoksa rüçhanları kullanacaklar 1 tlden alır.veya rüçhanlar 19 aralık son gün ...20 sinde yanar.satamazsınız....ben sattım çünkü bana bir faydası olmayacak.kağıt buralarda süründüğü müddetçe yani 1 tl nin altında cazibesi yok...ytd.

4.  Alıntı Originally Posted by zana72 Yazıyı Oku
    Abi valla kim ne derse desin anlamak cok guç cok guzel anlatan arkadaslar var ama buradaki mantigi anlamiyorum 0.87 alim firsati veren hissenin 1 tl olacak ruchanina kim niye para veriyor ...ha kimse hissesini satmiyor ve patron kendi hissesini mi arttirmak mi istiyor yoksa suat arkadasin yaptigi hesap mi dogru ... anlayacaginiz oyle kaldik.... seytan diyor satma ruchanlarini oyle kalsin yanarsa yansin alanin varsa bir hesabi belki bizede vurur ote yandan kalacaksan bu hissede al iste 88 lerden ... aman neyse deli sacmaliklari iste dikkate almayin al sat yapmayin[emoji26]

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sn.Arzum yazdı dediki hisse bir tl altındayken bedelliye katılmak yanlış olur hala aynı şeyler soruluyor anlamış değilim.
    Hisse 1 tl üzeri olursa 1 tl den aldığın rüçhanlarla karda oluyorsun doğrumu çok fazla matematiğe gerek yok. şimdi hisse bir tl olursa ne olur olmazsa ne olur onu da ben yazdım 1 tl altı olursa bedelli olmaz patron kendi tahhüt ettiği 21 mil. Tl lik hisse senedi alır ve bir yıl satmamak şartıyla durum şu eğer patrona kalırsa kardayız eğer buralardan maliyetiniz varsa tabi. patrona kalmazsa bedelliye katılanlar katılmayanlarda daha fazla karda. varmı hala kafa karışıklığı ?

5. Rüçhan pazarında son işlem günü nedir? 19 Aralıkta kapanış ifade edildiğine göre o tarihte de işlem görecek midir?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. ayrıca kapalı kapılar ardında yapılması ihtimal başka şeylerde var mesela patron duruma göre bedelli için uygun ortam oluşmazsa aracı kurumlar vasıtasıyla kağıdı 1 tl üzeri taşıyabilir taşımayadabilir burda bir çok senaryo var bu iki durumda da bir çok farklı senaryo çıkar adamların aklını okuyamayız. o kısımlarla pek ilgilenmeye gerek yok. 2018 i turizm açısından olumlu görüyorsanız buralardan alın görmüyorsanız almayın farklı sektörlere yönelin.

7.  Alıntı Originally Posted by JBSD34662 Yazıyı Oku
    Rüçhan pazarında son işlem günü nedir? 19 Aralıkta kapanış ifade edildiğine göre o tarihte de işlem görecek midir?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    19 aralık seans sonuna kadar açık demektir.

8. Süreci yeni yasayanlar veya daha once bedelliye girmemia olanlarin kafasi karisik ve saskinlik icersindeler.ruchanlarimi ilk gun sattigimi bedelliye katilmayacagimi yazmistim.varsin benim hakkimi patron kullansin.surecte tek şaşırdığım sey benim ruchanlarimi 0.03 kr gibi bir rakama satabilmemdi.onun dışında hersey normal akisinda yürüyor.boyle olmasi bir noktada iyi ruchanlari patronun kullanmasi uzun vade için olumlu.
    Simdi neden patron tahtadan degilde ruchanlari kullanarak bedelliye katilacak.88-89 kr dan alsa daha ucuz diyen arkadaslar sana bana ucuz sizin benim alacağım 5_10 20 bin lotla birsey olmaz.

Biraz empati yapin sermaye 87m ve %37 bedelli kullanilacak yaklasik 32m lot hisseye tekabul ediyor.patron ana tahtadan alsa hissenin fiyati nerelere gider bileniniz varmi.alis ve satistaki lotlarin cogu kendilerinin zaten.bu sekilde ruchanlari kullanmasi by veya nitelikli yatirimci veya patron icin daha avantajli.suanki fiyata takilmayin al satci degilseniz diyorum.bu tahtanin 1 tlye gitmesi 20 dk. Olur istedikleri takdirde.
    Benim düşüncelerim simdilik boyle 2018 3. Ceyrek bilancoya kadar yatirim yaptim gozuyle bakiyorum.hedef fiyatima gelirse satarim.
    Kimse yazdiklarimla al sat yapmasin.sahsi fikirlerimdir.sadece sesli düşündüm.y.t.d.

Sayfa 294/487 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •