Sayfa 294/1023 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394794 ... SonSon
Arama sonucu : 8183 madde; 2,345 - 2,352 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1. Teşvikler yetmemiş doların ateşini düşürmeye. Çoğu zannedersem yandaş kardaş karındaş şirketler. Ohhh suyundan da koy yavrum onlar fezaya millet yerin dibine. Su veren itfaiyenin hortumunu.

2.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    daha güzel, belirsizlik ve kaos artar.
    Desene 5. 11 hedef seviye. Ara dirençler yok oldu gitti. ohhh suyundan koy. Su veren itfaiyenin hortumunu..

3.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Desene 5. 11 hedef seviye. Ara dirençler yok oldu gitti. ohhh suyundan koy. Su veren itfaiyenin hortumunu..
    hortuma benzin bağladılar yangın söndürmeye çalışıyorlar.

4.  Alıntı Originally Posted by varolmayansehir Yazıyı Oku
    Merhaba arkadaşlar hafta sonu şu aklıma takıldı; bizim bu olaylar öncesi Turizim gelirimiz yıllık 25 milyar dolar seviyelerinde iken yerle bir oldu. Bunun büyük bir çoğunluğunuda Rus Turistler oluşturuyordu. Şimdi biz bu adamlara bizim topraklarımızda Nükleer Santral kurdurup daha yüksek meblağlarla bize satmasını sağlıyoruz. Hem Tehlikeyi alıyoruz Hem daha yüksek para ödüyoruz. Oysaki Turizm ile biz bunu daha ucuza getirebiliyorduk değil mi... Şimdi ekonomiden anlamayan birine bire sorsan kendi elindeki daha değerli şeyi bozup her türlü zararlı çıkacağı bir anlaşmayı yapar mı sizce...
    Denize düşen yılana mı sarılıyordu.

Yok yok o başka bir şeydi galiba..

HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    powerpc, psikolojimi bozdun be kardeşim. Hisse.net sitesinde hangi başlığa gitsem senin haykırışlarını okuyorum. -Ulan bu adam bişey biliyor- diyorum ve atlıyorum senin kayığa. Fakat kayık tam derin sulara yol almadan ya batarsa göçmenler gibi boğulursam diye hoppp iniyorum, kıyıya koşuyorum.
    Kıyıda bir iki gün sizi gözlüyorum, batmadan çok istikrarlı sallana sallana gidiyorsunuz. Arkanızdan yetişmek için başka kayık gözlüyor ve atlıyorum ama sana yetişemiyorum. Biraz önce yine 4,0630 dan atladım. Bu kez can simidi de patlak , ona göre.
    Öyle indiydim, bindiydim, tekrar indiydim olmaz..bak ne diyor usta;

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    yatırım işi sabır işidir, psikoloji işidir..
    Şimdi Sn. Power yılbaşına 2-3 ay kala dedi ki, yılbaşında dolar 4 olacak...

Ne zaman dolar geldi 4'e, Mart'ın sonu civarı..

Ne olmuş, ''sabreden derviş muradına ermiş'' olmuş..

Nihayetinde inip binerken önüne bakakalmakta var..

Neyse bizimkisi ufacık-tefecik bir takılma sadece, ciddiye alınmasın..

6.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Öyle indiydim, bindiydim, tekrar indiydim olmaz..bak ne diyor usta;

Şimdi Sn. Power yılbaşına 2-3 ay kala dedi ki, yılbaşında dolar 4 olacak...

Ne zaman dolar geldi 4'e, Mart'ın sonu civarı..

Ne olmuş, ''sabreden derviş muradına ermiş'' olmuş..

Nihayetinde inip binerken önüne bakakalmakta var..

Neyse bizimkisi ufacık-tefecik bir takılma sadece, ciddiye alınmasın..
    yılbaşı 4.20 demiştim ama 2 aylık suni havadan dolayı olmadı ama bu ay sonu mümkün. suni hareketleri en baba analizci bile tahmin edemez.

Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    yılbaşı 4.20 demiştim ama 2 aylık suni havadan dolayı olmadı ama bu ay sonu mümkün. suni hareketleri en baba analizci bile tahmin edemez.
    Haklısın..FED baktı işler zora gidiyor, iki çift laf etse işler değişir..belli olmaz..

Geçen gün bir yetkili bu ABD ve ÇİN ticaret savaşından dolayı MB'larına çok iş düşebilir diyordu..nasıl iş düşebilir ki..ortalık sıkılırken birde onlar sıkamaz anlamında sanırım..yada ben öyle anlıyorum..

8.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Haklısın..FED baktı işler zora gidiyor, iki çift laf etse işler değişir..belli olmaz..

Geçen gün bir yetkili bu ABD ve ÇİN ticaret savaşından dolayı MB'larına çok iş düşebilir diyordu..nasıl iş düşebilir ki..ortalık sıkılırken birde onlar sıkamaz anlamında sanırım..yada ben öyle anlıyorum..
    bu yıl 2013 ten beri aldığım en pis kokuyu alıyorum. kötü bir yıl olacak.

Sayfa 294/1023 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394794 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •