Türkiye'de 700 bin kahvehane.. Sahibi dahil en az 3 kişi ortalamadan = 2 milyon kişi...
En az bu kadar lokanta, cafe , restaurant var.. Sahibi dahil en az 5 kişi ortalamadan= 3,5 milyon kişi...
Yıldız sayısına göre, turizm istatistiklerine esas 5000 otel var.. 100 kişi ortalamadan = 500 bin kişi..
Berber ve kuaför sayısı 500 bine yakın en az 3 kişi ortalamadan= 1,5 milyon kişi..
Ve dahası...
Nerden bakarsanız bakın, en az 10 milyon kişi... büyük çoğunluğu günlük 60-80 TL ye çalışan insanlar... günlük yaşayan insanlar, bunlardan etkilenen, bakkalı, kasabı, taksiciyi saymıyorum.....
En az 10 milyon çalışan evinde bekliyor.. Aileleri ile birlikte 30-40 milyon insan..
Durum bu.
Size, bana bir şey olacak mı? Hayır.
Peki bizler bir şey yazınca(bu kesim için)kimler hönkürüyor?Topla oy oranı çıkar.
Ses titremesini herkes farketmis[emoji3061]
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Burdur'un Çeltikçi ilçesinde 3 yaşındaki bir çocuk, yüksek ateş şikayeti sonrası yapılan koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine Bucak Devlet Hastanesinde karantinaya alındı. Çocuğun ailesinin oturduğu evde de karantina tedbirleri uygulanmaya başladı.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Lakerdaynan ırakı yapmadan ölmek yok...
Kendini yontmayı unutma der Zeus....
Reha-Bora ikilisi olmadan furumun da hisse.net'in de tadı yok [emoji53]
Sahneye davet ediyoruz kendilerini...
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Yer İmleri