Sayfa 294/440 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394 ... SonSon
Arama sonucu : 3516 madde; 2,345 - 2,352 arası.

Konu: ULUUN - Ulusoy Un Sanayi

1.  Alıntı Originally Posted by Kerem_4709 Yazıyı Oku
    Bence de yon yukari olacak gibi. Bugun Isyatirim tek basina toplam 317bin lot aldi nette. Satici taraf ise cok daginik. Satis tarafindaki en buyuk 5 kurumun toplami 350bin lot ediyor. 5 buyuk haricindeki digerleri ise 165bin lot satmis.

Dusmesini bekleyen satsin, nasil olsa toplayan birileri var
    Aldıklarının çoğunu kapanışa doğru verdi.

Zaten o alış-satıştaki aracı kurumların çoğu kendi malı. Oradan oraya çeviriyor.

Yoksa 3. kademe tedbirlerin olduğu tahtada kimse böyle alıp satamaz.

Buralarda biraz beklemesi iyi bence. Ben Ç2 bilançosuna 25'ler civarında gireriz diye hayal ediyordum hep.

Bakalım nolacak.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    Aldıklarının çoğunu kapanışa doğru verdi.

Zaten o alış-satıştaki aracı kurumların çoğu kendi malı. Oradan oraya çeviriyor.

Yoksa 3. kademe tedbirlerin olduğu tahtada kimse böyle alıp satamaz.

Buralarda biraz beklemesi iyi bence. Ben Ç2 bilançosuna 25'ler civarında gireriz diye hayal ediyordum hep.

Bakalım nolacak.
    Son durumda bugun Isyatirim toplamda 295bin lot aldi. Kapanista cok satmamis. Satici taraftaki en buyuk 5 kurum ise 388bin lot satmis. Isyatirim neredeyse butun satanlari almis. Artik kim(ler) aldi Isyatirim’dan bilmiyorum, ama toplu mal alinmasi ve daginik Ky satislarinin olmasi gelecek icin guzel. 24’lerden dokulsun sabirsizlar, yolumuza bakalim

3.  Alıntı Originally Posted by Better15 Yazıyı Oku
    Olası destek ve dirençler kabaca.
    Destekler: 23.00 - 21.72 -20.84
    Dirençler: 24-78 -26.00

4.  Alıntı Originally Posted by ata_306 Yazıyı Oku
    bence derken neye göre sence bence de 27 ya kadar çekebilir üç iş gününde
    pzts taban..
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    pzts taban..
    Hayırdır tüyo mu geldi

6. Ağzınızdan hiç hayırlı bir şey çıkmıyor, ya bedelli ya taban ya çakılır eder bilmem ne, viop un kıpkırmızı olduğunu herkes görüyor, boş muhabbetlere gerek yok, bunların kimseye faydası da yok!

7. BDDK’nin yeni karari bizi ektilemiyor. Son 12 aylik ciromuz 12.1milyar TL. 2022 Mart sonunda yabanci para nakdimiz ise 786milyon TL. Yabanci para nakdin ciroya orani %6.5 yapiyor. BDDK %10’dan yukari olmasin yoksa dusuk faizli TL kredi kullanamazsin diyor.

Bizim ciro hizli buyuyor, sene sonuna 20milyar TL’leri bulur gorunuyor bu gidisle. Hem buyuyen ciro ile yabanci para nakdimizi daha da buyutebiliriz, hem de dusuk faizli TL kredi cekebiliriz. Hukumet dusuk faizli TL kredileri ile ufak bir azinligi zengin ediyor. Uluun da sansli azinligin bir parcasi. Ortaklari olarak biz de sansliyiz tabii

Sayfa 294/440 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •