Tavanda kaç lot olduğunu ve akd verebilecek var mı?
Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.
Teşekkürler Sn. Gselman
Akşam meltemi değil,fırtına nin ayak sesleri bunlar.Tavan çözüldü.Öyle herkes mallanmış,tavan tavan mı gidecek
sanılıyor.Ağam döktüre döktüre zeybek oynar.
6.77 vakif satis maliyeti.
Vakif surer surerse tavana
Sattiginin altindan 3M lot alip.
Kademelere alici biriktirmesi lazim 3-4 Milyon lot.
(İyi senaryo)
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buralardan ya da 7.xx li fiyatlardan bölünse 3.çeyrek karlılık sonucu oluşacak FK ve pd/dd hesaba katmadan 3.00-3.15 TL den yeni fiyat oluşuyor.Sermayesi 1.000.000.000 TL olan ve en az bir o kadar 2022 yıllık karı getirecek şirketin 1 pay değeri sizce ne olur?Kaldı mı 4-5 TL nin altında holding fiyatı BİST te ve de oluşacak yeni rasyolarla.
.
Bence iyi yere dükkan açtık.Bugün tavanı tazeler ya da tazelemez.Önemli olan işler ve karlılık ve diğer beklentiler.
.
At deh demeden gitmeye başladı.Hayırlı kazançlar.
.
Selametle.
Burada verdiğim bilgiler amatörce bilgilendirme amaçlı olup yatırım tavsiyesi kapsamında değerlendirilmemelidir ve her türlü alım satım işlemlerinizde yatırım danışmanınıza danışarak karar vermeniz önerilir.
Sevgili memocan,
.
Vakıf zaten operasyon merkezi.Kağıdın önüne koyduğu 6.14 takozunu unutmadık.Asıl yapı kredi ve iş yatırım masası ile yat finansmanı bekliyorum ben.Vakıf satar onlar alır akşam ekstreleri konsolide eder,geçer giderler.(Deniz yat daki koyuncuyu da unutmayalım.)
.
Syg
Yer İmleri