Corona bitti, hisse nalları göğe dikti
)))
2022 defteri kapandı, 15.30 desteği kırıldı çünkü...
Desteğin altında üç gün kalırsa, 15. 30 direnç olarak yerini alacak ve i direnci kuracak bur atraksiyon gözükmüyor ufukta
Tahta da ki oy adetaa dökülüyor.
Bu dökülme ne kadar sürecek izliyoruz. Görünen o ki baya bı ky var hissede , yaklasik 10 milyon lot mal 5000 küçük hesapta birikmiş Gibi hesaplarda
Kendi namıma bu saatten sonra yaiacagim tekşey, elime para geçtikçe hisseyi biriktirmek.
Aklıma tmsn geldi şimdi. 10.20 den alıp 1.5 sene boyunca 3.50 ye inişini gıdım gıdım izledim. Her ay bir miktar küçük alımlar yaparak. Ortalamam 6.70 e inmişti. Ve sonra 24 olmuştu.
Bı hikayesi vardı tmsn nin. Traktör satışının artması ve savunma sanayi için motor icadı olasılığı.
Peki RTA nin hisse biriktirmek için bir hikayesi var mı?
ARGE projeleri devam ediyor... Reel birşey yok halen ortada
Ve
Corona bitti artık,
Enzim işi kolay değil. Bunu biliyorsunuz.
Malatya'da üretim başlayana dek , yada A1 kapital arz olana denk, ufukta birşey görünmüyor
Bilanço zayıf gelir , kit satışı olmadığı için. Fakat şirket zarar yazmaz. Çünkü kasada ki nakitin Getirisi yeterli şirketi döndürmek için.
Personel azaltımı yakındır gözüküyor. Masraf kısıp, yine kanatlı aşı ve besiyer sıvı işine odaklanacak. O da zaten genel giderlerin masrafını kurtarır
Endeks zirvelerde ve buz bu zirveye giden endekste %70 değer kaybettik. Endeks düşüşe geçince de sanki pirimliymisiz gibi düşüyoruz hızlıca
Bu işte bir gariplik var..
Ky tahtada para jazanmafi ki satış yapsın. Peki neden düşüyor...?
Çünkü satışları karşılayan kimse yok. Hacimsizce paraşütsüz düşüyoruz.
Bu havada geri alım kararı çıkmaz. Tahtaya yeni yatırımcıda gelmez. Defter değerimiz 2'nin altına düşüyor, fk 5'in altına gevşer. 8 USD direbcimiz 115 TL civarına denk geliyor , lakin reele vurursak bilanço bazında, 30.50 TL ederi var hissenin bu şartlar altında. Olağandışı pozitif bir haberde görüp gideceği yer orası, sonra haberin devamı yoksa tekrar gevşer.
Şu andan itibaren olumlu bir gelişmede bu yıl ulaşacağı maximun rakam 30.50 gözüküyor.
Hisseyi satmiyacagim. Primli hussekere girip, ABD nin faiz artırma kılıcını kafanda girmek istemiyorum. Lakin bizim primsiz hissede düşüyor her halükarda.
Düşsün bakalım. Belki ucuzladı diye tahtayı sırtlayan bir cengaver çıkar
yazdığım öngörüler sadece fikir alışverişi amaçlıdır. yatırım maksadı ile kullanmayınız...
Yer İmleri