Sayfa 294/626 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394 ... SonSon
Arama sonucu : 5002 madde; 2,345 - 2,352 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

1. Hikaye ise egeende aradık.
    Yeni fabrika
    Bedelsiz
    İhracatçı şirketlerin değerlenmesi

Fakat bu hikayede bir kurt olduğunu unuttuk. Kırmızı başlıklı patron 14 binlerde ip ucu bıraktı aslında ama hikaye güzeldi gerçekten.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,429
     Alıntı Originally Posted by Babatolien Yazıyı Oku
    Borsada heleki bu ülkenin bu dönemdeki borsasında (2012 aralıktan itibaren türk borsası değişti,2018 2019 dan itibaren ikinci bir defa daha değişime uğradı) çok ama çoooooook seçici olmak lazım,bence.
    En önemlisi hisse seçerken güvenilir şeffaf büyüme odaklı dürüst bir patron,heryıl büyüyerek gelişerek ilerleyen hikayesi bitmeyen şirket,ve konjonktüre uyumlu sektörler.
    Veya sahipli hissede olmak.
    Yine naçizane birkaç şey karaladım,sizler yine kendi bildiğinizi uygulayın enazından gendim ettim gendim buldum dersiiiz.
    Senin bildiğim borsayı mikifanus!Suç bizde değil Bistte yatırım yapan kafamızda!1.2 milyon kişi çıkmış bütün üstadların dili hötüne kaçmış hepsi ağlıyor!
    Bistte sadece Egeen vardır; geri kalan her şey pul koleksiyonculuğudur.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

3.  Alıntı Originally Posted by bendosto Yazıyı Oku
    Hikaye ise egeende aradık.
    Yeni fabrika
    Bedelsiz
    İhracatçı şirketlerin değerlenmesi

Fakat bu hikayede bir kurt olduğunu unuttuk. Kırmızı başlıklı patron 14 binlerde ip ucu bıraktı aslında ama hikaye güzeldi gerçekten.
    Madde 1 den yattı bu kopon hocam.

4.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Senin bildiğim borsayı mikifanus!Suç bizde değil Bistte yatırım yapan kafamızda!1.2 milyon kişi çıkmış bütün üstadların dili hötüne kaçmış hepsi ağlıyor!
    Ahhaaa burası serengeti üstad,aslan olamıyorsan ceylanda olmayacaksın,sırtlan sırtlan takılacaksın.

5.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Bizimki geçen yıllarda bıraktığı 7800 deki boşluğumu düşünüyor acaba.YTD.
    Ben aldıkça düşüyor,akıl sır ermiyor bizim EGEEN e.Yaşlandığından olmasın ,bastonu eksik galiba.Devrekli ortağımız varsa lütfen bi el atarmısınız.Bilançolarda bir değişiklik olmaz ise çok daha sürünür .Bakın Elite Organik EM ye rağmen süper bilanço açıkladı savaş falan dinlemedi 26 lardan 41 i gösterdiler kağıda son bir ayda %28 kazandırdı.
    Borsada alınacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz

6. Allah belasını versin daha önce de yazdım iki tane boşluk kaldı 9070 ve 8869 başka yok bende..Üzgünum.

7. Daha önce de dediğim gibi önce bofa dünde meksa mal dağıttı ky cıya...
    toparlanma bayağı uzun sürer hayal kurmaya gerek yok...
    ALDIĞIM HİSSEYİ DÜŞÜRMEYE ÇALIŞANIN DEFTERİNİ DÜRERİM... YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

Sayfa 294/626 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •