Sayfa 294/294 İlkİlk ... 194244284292293294
Arama sonucu : 2349 madde; 2,345 - 2,349 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Son bir aydır yaptığı çıkış ve inişte alım satım ortalandı son durum. Alıcı 14 ortalama yapıkredi, satıcı bofa 10, A1 capital 6 lira maliyetli diğer alıcı satıcılar 19-20 ortalamaları.
    Yapıkredi, bofa ve capital. Saban bayram ramazan. Seni hiç unutmayacağım ramazan. Ytd
    A1 capital ramazan seni de notlarının arasına aldım. Geçmişten bugüne. Sokullu paşa yoksa sen misin?
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

2. 18.31 in hikayesi haftalık bulut alt çizgisi. De hadl
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

3. Gömmeye mi çslışıyon?

4. Yazık…. Ytd

5. 18.31 direncini geçemeyince pampişlediler, teknik süper çalışıyor bu tahtada
    Biraz teknik öğrenme zamanı gelmiş
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 294/294 İlkİlk ... 194244284292293294

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •