Sayfa 295/964 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395795 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 2,353 - 2,360 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Bu güne kadar sadece karsan ve kervan takip ettim. Karsana da aynı tarihte girmiştim. 2013 Nisanında yerli otoyu alacağı ümidi ile girdim bir de kervan vardı o vakit kervan azdı ve uzun süre kervanda kalmayacaktım niyetim uzun vadeli değildi ama baktım bunlar dibe bastı aradan 2 yıl geçti baktım 15 kuruşlara kadar düürdü sinirlendim karsanları sattım ve sinirimden kervana girdim ogün bugündür sadece kervandayım. Aksel asla almayı düşünmedim ve asla ilgimi çeken kağıt olmadı. Memsa da öylee ama senin sayende memsayı tanıdım. Benim ilgimi hiç çekmeyen kağıtlardır her 2 si de. Onların sonucu ne olur asla bileceğim bir durum değil. Zaten kervanda da fazla uzunca işim olmazdı ama ne yapayım ilk etapta zararda iken çıkılmaz diye çıkmadım bi baktım artık çıkmam da mümkün değil çünkü dibe bastıkça bastılar. sonra şimdi olmuş 4,5 yıl . işte bu saatten sonra da zittiiiiiiiin sene çıkmam. 4,5 yılımı çalanlara eyvallah demem. İte bu nedenle çıkmıyorum. Bu arada inşallah 2 si de gitmez çöplüğe. YTD

2. 450 milyon hisseyi senin gibiler yeni yönetim yeni yönetim derse zatı muhteremde beleş hisseleri bugünkü değerden , üstünden altından eritirse....

alemin zeki çocuğusun zaten...

zamanında milleti ne tavsiyeler yapmışsın ne tavsiyeler duyduk duymadık kalmayın ÇAĞRI fiyatı 1,66

3.  Alıntı Originally Posted by drtusss Yazıyı Oku
    DİKKAT ET kendine hasson...

seni nasıl gazladılar hasson...

01-06-2016 10:26 #7242
    hasson34 hasson34 çevrimdışı
    İlgili Üye

Üyelik Tarihi Üyelik tarihi
    Jul 2014
    Mesajlar Mesajlar
    154
    Ettiği Teşekkür
    62
    87 mesaja 140 teşekkür aldı Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Standart Cevap: Kervn kervan hisse yorumu yorum haber
    Arkadaş çağrıcı değil misiniz. Yoksa 18 den alıp 20 den satmayı düşünenlerden misiniz. Al 19 dan sat 1,66 dan. hani çağrıcılar nerede. Kervanda bu günlükçüler nedeniyle tahtacının ekmeğine yağ sürülmüştür. Çağrıya gidecek hissede günlükçü olmamalı. Al 20 kuruştan ver 1,66 dan yetmiyor mu bu kadar kâr. Bu kağıdın seansları belli, gözaltı kağıdı ve aracı kurum ile telefonla görüşürken karşılıklı teyit ile alıyorsunuz. Ben aracı kurumumu aarıyorum ve diyorum ki 7 bin TL ile kervan hissesi almak istiyorum. Kaç tan almak istiyorsunuz diyor. Kaçtan almam mümkün diye soruyorum. 19 kuruş diyor istiyorsanız onaylıyorsanız şu kadar lot hesabınızda diyor. ama ben hayır yok 18 kuruştan istiyorum dersem tabiiii alırsın ama 3 ün birini de değil bi mok alamazsın. Aracı kurumun zaten senin almanın mümkün olduğu fiyatı sana söylüyor ve onu pat diye alırsın. 18 de istiyorum da vermiyor da bu durumda isteyince almak mümkün değil mişte... Arkadaş çağrıcı isen 19 dan da 20 den de 21 den 22 den de 23 ten de alırsın , çağrı onaylandığında 50 kuruştan almak için dahi fırsat kollayanlar olacak 1 TL den de almak için fırsat kollayanlar olacak. Hani çağrıcılar . Kusura bakmayın ama kervanı günlükçüler bu hale soktular, tahtacıya hizmet ettiler NOKTA. YTD
    Drtusss okey bi çağrı var diye de bekledik ama olmadıysa olmadı. Çağrı olacak diyen SPK idi bu durumda çağrı yok ise kaldı ki spk zan altındadır . Ben cenazeyi göreceğim. Boş ver drtusss evet çağrı olacağına inanıyordum ama bunu spk şart koşmuştu. ne yani o vakitler sana mı inanacaktım. YTD

4. şu davaya müdahil olan ali demirtaş açıklasın...

DANIŞTAY daki dava BİTTİ mi BİTME di mi...

adından KY ama ne hikmetse gıkı çıkmıyor...

5. Drtuss sen sadece kervan hissesine yorum ve cvp yazmissin cok enterasan

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Drtussssss ver mısın Nisan 2013 ten itibaren 1 lot dahi satmışsam bütün lotlarım senindir. Hadi bak ben alsatçı gibi görünüyorum 250 yanında iyi sıfırlı bir lot senin olabilir. ama 1 lot dahi satmamışsam aksine ilk 16 bin lot ile başlayıp sadece üzerine eklemişsem sen de aynı lot sayısı ile. Buna da razıyım bak sendeki yükü azalttım. Copy paste yapma. ben o günlerde çağrıcı ayaklarıyla yatıp 1 kuruş alttan hesabı yapanlara kızıyordum çünkü ben alırken her zaman eşleşmede görünenin üzerinde fiyat verirdim. Üatelik alışı üst fiyattan versem bile kapanış alt fiyatsa bana alt fiyattan yani kapanışa göre veriyordu. Madem çağrıcısın öyle alınır. Bunu anlatmaya çalışıyordum. Sen beni alsatçı olmakla itham ediyorsun eee hadi hodri meydan drtuss. bak 1,5 mlyn dan vazgeçtim söz
    Son düzenleme : hasson34; 10-09-2017 saat: 01:02. Sebep: düzeltme

7. Arkadaşlar birbirimize laf yetiştirmeyi bırakalım. Spk sayılganlar hakkında suç duyurusu yapıp bir de
    Ceza kesmiş. Bu durum hisseye ne getirir ne götürür. Bunu konuşalım. Çağrı olayı bence kapandı.
    Gk da ne olur bunu konuşalım.

Alıntı Originally Posted by drtusss Yazıyı Oku
    cinali,,, TÜRK DİL KURUMUNDAN...

7 tanesinden hangisini benimsediysen öyle olur...

1. isim Var olma durumu, mevcudiyet
    "Bir millet, varlığını, her şeyden çok dilinde yaşatır." - O. V. Kanık
    2. Var olan her şey
    "Her varlık bir yaratıktır. Her yaratık da canlı." - N. F. Kısakürek
    3. Para, mal, mülk, zenginlik, variyet
    4. Önemli, yararlı, değerli şey
    "Devlet tarih, kültür ve tabiat varlıklarının ve değerlerinin korunmasını sağlar." - Anayasa
    5. Ömür, hayat
    "Bütün sevgileri atıp içimden / Varlığımı yalnız ona verdim ben" - A. K. Tecer
    6. Canlı varlıkların sayısal yoğunluğu veya dağılımı, popülasyon
    7. felsefe Kalıcı olan, gelip geçici olmayan şey
    yazdığın hususlar bilinmeyen bir şey değil bu kurum zamanında istiklal marşımızada ulusal düttürü demişti.
    ben size aslan gibisin desem hoşuna gider ama eşşek gibisin desem hoşuna gidermi
    bir insana varlık diye hitabetmen vede aranızdaki yazışmalardan aşağılama hissi ile yazdığını hissettim.eğer öyle bir amaç taşımıyorsan ben özür dilerim ama bir uslup hatası olduğunu kabul edip etmemek size kalmış

Sayfa 295/964 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395795 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •