Her zaman diyoruz,isterse ihracat%109 artsın patronun stratejisi gereği belirli zaman aralıklarında bu hisse artar, diğer zamanlar boş beklentiyle kimse ümitlenmesin...ytd...!!!
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her zaman diyoruz,isterse ihracat%109 artsın patronun stratejisi gereği belirli zaman aralıklarında bu hisse artar, diğer zamanlar boş beklentiyle kimse ümitlenmesin...ytd...!!!
İstediğiniz kadar mallanin,adamın paraya ihtiyacı yok.istedigi zaman yükseltir,zaten kağıdının ne değer de olduğu çok önemli değil...hem zengin,hem cimri...ytd...!!!
Benim okuduğum bilançoda son çeyrekte yönetim giderleri , reklam ve pazarlama giderleri kalemini abartarak çok yüksek tutmuştu. Ayrıca hatırladığım 6 milyon tl lik vergi affı mı vergi borcunu mu tam hatırlamıyorum ödemişti. Bu yüzden o dönem zarar yazmıştı. Bu dönemde bunları yazma şansı kalmadı ne görsel ne yazılı medyada cingılları döndü. Kütahya seramiğin yaptığı binanın reklamları dışında birşey görmedim ben. o yüzden yabancı ilgisi artmış olabilir.
Ben de çok merak ediyorum nasıl harcamalar yapılmış ki kar buharlaşmış, eğer ki yine matrah artırımı ise söylenecek bir şey yok. YTD.
Yer İmleri