Sayfa 295/932 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395795 ... SonSon
Arama sonucu : 7451 madde; 2,353 - 2,360 arası.

Konu: #OltayaTakılanlar

1. Elinize sağlık Tolga bey , Dandanakan bey ve diğer arkadaşlar.
    Ben ne yazık ki tüm hisselerde stop olamadım. Yarı yarıya gibi.
    Geçen gün yazmıştım, endeksin düzeltmeye ihtiyacı var, grafikler ve indikatorler bunu söylüyordu. Ne yazık ki çok sert bir gün geçirdik. Umarım yarın biraz tepki gelir. Çünkü bence köprüden son çıkış gibi duruyor eğer 1510 üstüne atamazsak bence böyle idi.
    Saygılar...

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

2. 1509 benim de önemsediğim noktaydı canel bey ama ne vardı bu kadar basacak, dolar petrol aynı, altın ekside tamamen robot işi.

İyi akşamlar arkadaşlar;

Sisteme en yakın senet VKFYO olmasına rağmen Görsel Analizden geçemedi...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

4.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    1509 benim de önemsediğim noktaydı canel bey ama ne vardı bu kadar basacak, dolar petrol aynı, altın ekside tamamen robot işi.
    Hiçbir haber olmadan böyle bir düşüş açıklamak zor, sadece teknik düzeltme , stop patlatma veya yeter kar al seviyesi gibi açıklanabilir. Benim beklentim Max 1510 a kadardı düşüş ki oradan hisse aldım. Stoba uymadık az can yandı.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Al sat yat uyu bekle tüyo vesaire değildir. Aracı kurumunuza danışınız. Sadece kişisel yorumlarımdır, beni bağlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Dolar: 7.3770

Bugünkü düşüş abartılı gibi.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

6. Mrb Tolga bey bir sorum olucak,endeksin sert düşüşleri sistemin algoritmaları bı ve hedeflerini etkiliyor mu misalen yarınki muhtemel düşüşte takip fiyatının altına gelen hisse sistemde kalmaya devam ederim tşk ederim şimdiden derimden ve Menderes ten aldığım kar beni bu günkü düşüşten etkilemedi iyiki varsınız bu arada😙size dandanakan büyüğümüz ve izci beye teşekkür ederim

Bu sorduğunuz benim de ilk kez başıma geliyor... Stop çalıştırmakta fayda var. Sisteme tekrar girerse tekrar şans veririz...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Alıntı Originally Posted by Zekigunes Yazıyı Oku
    Mrb Tolga bey bir sorum olucak,endeksin sert düşüşleri sistemin algoritmaları bı ve hedeflerini etkiliyor mu misalen yarınki muhtemel düşüşte takip fiyatının altına gelen hisse sistemde kalmaya devam ederim tşk ederim şimdiden derimden ve Menderes ten aldığım kar beni bu günkü düşüşten etkilemedi iyiki varsınız bu arada😙size dandanakan büyüğümüz ve izci beye teşekkür ederim
    Daha bu sistem yokken ALCTL ve KFEIN sinyal fiyatlarının % 10 - 15 eksi pozisyonlara kadar düşmüştü. KFEIN'i hatırlayamadım ama ALCTL % 85 prim yaparak ortalığı dağıtmıştı. Ama sözümdeyim stop stoptur...

Sayfa 295/932 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395795 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •