Sayfa 295/434 ÝlkÝlk ... 195245285293294295296297305345395 ... SonSon
Arama sonucu : 3522 madde; 2,353 - 2,360 arasý.

Konu: TOASO - Tofaþ Oto Fabrikalarý

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Spekleri yerim ben timsah gibi malimiza sahip cikiyoruZ;)
    Ytd

2. Froto ve ttrak þov yaparken çok geride kalmýþtý.
    Bir nebze durumu düzeltti çok þükür
    Froto/Toaso < 3 olana kadar yükselse benim açýmdan çok hoþ olacak.
    YTD

3. *bnp paribas, tofaþ için tavsiyesini 61,9 tl hedef fiyatla "al" olarak baþlattý
    Çalýþ, çalýþ ileri, çalýþan kalmaz geri...

4.  Alýntý Originally Posted by adestim Yazýyý Oku
    *bnp paribas, tofaþ için tavsiyesini 61,9 tl hedef fiyatla "al" olarak baþlattý
    Hah, hisse daha 2 ay önce 28'lerde iken neredeydiniz de þimdi aklýnýz baþýnýza geldi?
    Malý iteleyecek birileri mi arýyorsunuz yoksa?
    Yazýklar olsun sizin gibi yatýrým kuruluþlarýna, hiç iyi niyetli görünmüyorsunuz bana...
    Hisseye yeni girecek ky'ler dikkatli olsun, daha 2 ay önce 28'lerde iken yüzüne bakan yoktu bunun.
    YTD

5. Yanlýþ anlamayýn, þirket güzel. 20 altýnda maliyetle uzun vadeli taþýyorum ben ve daha yükselmesini de en çok ben isterim.
    Ama ne bileyim 2 ay önceyle bugün arasýnda ne fark var da, o zaman fiyatý da çok makulken kimse yüzüne bakmýyorken þimdi hedef fiyatlar yükseltiliyor. Anlamak mümkün deðil, en azýndan ben böyle saçmalýklarý anlamýyorum.
    YTD

6. Oðullarýmýn üniversitesine en az 5 yýl var. O zamana kadar hunharca almaya devam. Fiyatýn ne olduðu umurumda deðil.

7.  Alýntý Originally Posted by jtucker Yazýyý Oku
    Yanlýþ anlamayýn, þirket güzel. 20 altýnda maliyetle uzun vadeli taþýyorum ben ve daha yükselmesini de en çok ben isterim.
    Ama ne bileyim 2 ay önceyle bugün arasýnda ne fark var da, o zaman fiyatý da çok makulken kimse yüzüne bakmýyorken þimdi hedef fiyatlar yükseltiliyor. Anlamak mümkün deðil, en azýndan ben böyle saçmalýklarý anlamýyorum.
    YTD
    Fiyatlardan bagimsiz olarak yatirim kuruluslari kisa vade hep bakiyorlar.Kisa vade de oynak.oluyor.cogu zaman tutturamiyorlar hedefleri ...

8. 50 endekse giriyor.aciga satýþýn önü açýlýyor.takip listeme ekleme zamaný gelmiþ.tupras kadar piyasa deðeri var?? Bý boy versin de görelim suyun derinligini

Sayfa 295/434 ÝlkÝlk ... 195245285293294295296297305345395 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •