Sayfa 295/969 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395795 ... SonSon
Arama sonucu : 7748 madde; 2,353 - 2,360 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

1. Bekleriz 2019 şimdiden kayıp ( ve belki karanlık) yıl.

1,60 maliyetle 45bin lot uzunvadeli aldığımı söylemiştim.o günden beri hisse bu fiyata çakıldı.demek lot sayıyorlar öyle ise doğru yerdeyiz. piyasa kötüleşir buda düşerse hayalim 150bin-200 bin lotla altın vuruş yapmak.düşmez ise bu fiyattan olduğu kadar.

3. kronotrop 5. şubesi emaar square mall de açılıyormuş

4. Defansif kağıt
    Stop Wishing Start Doing

5.  Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    "Biz satmadan gitmez sözünü" gözden geçirmeniz gerekir. Satsanız da bir yere gitmez.
    Piyasanın görünen yönü yukarı değil. Bu işin piyasa tarafı. Ekonomide şartlar kötüleşirse zaten borçlanmaya ve tüketici tercihlerine hassas olan yatırımlar etkilenir.Bizi koruyacak olan zaten çok düşük olan fiyatın kendisidir. Yatırımcı elindekine değer verir korursa bu da bir defansif öge olur.
    Yatırımlarla ilgili ortaya çıkan değerleri makul değer olarak kabul ediyorum. Bu değerler genel gidişat iyiye doğru olursa hızlı artabilir. Tersi de tamamen geçerlidir.

2020 ye kadar bu hissede beklentim yok, elimdekileri satmayı da ( şimdilik) düşünmüyorum.
    Güzel 1 milyon hedefim için vakit var demek ki

6.  Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    1,60 maliyetle 45bin lot uzunvadeli aldığımı söylemiştim.o günden beri hisse bu fiyata çakıldı.demek lot sayıyorlar öyle ise doğru yerdeyiz. piyasa kötüleşir buda düşerse hayalim 150bin-200 bin lotla altın vuruş yapmak.düşmez ise bu fiyattan olduğu kadar.
    lotların sayıldığı kesin blok malların çözülmesini bekliyorlar bu fiyattan zor tabiki
    bugün yanlışlıkla diğer bir kağıda gireceğim satışı girdim bizim hisseye göre yüklü bir miktardı anında farkına varıp iptal etmeme rağmen 7000 lot gitti

7. birde şunu unutmamak lazım hissemizde heran bir sürprizde olabilir en ufak iştirakinden dahi çıkış büyük bir kar yazacak o an kağıtta olmak lazım

8. enteresandır bugün ben de yanlışlıkla 10 bin lot aldım, sonra fark edip 20 bin aynı kademeye satış koydum, hızlı bir şekilde gitti, demek ki bir üçüncü var )

Sayfa 295/969 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395795 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •