medya satışı öncesi dd 97 kırış iken hisse 111 leri görmüştü yanlış değilsem.. yani 1.15 pddd ye kadar hemde batık bulaşmayın denilen dönemde vede trendinden şüphe duyulduğu dönemde yapmıştı.. bugünün şartlarında pddd ye koy bi %15 ne yaptı? 3 lira.. dolar baz altın baz endeks baz o baz bu baz kırılımlar varmı? var.. koy 2 lirada ordan oldu 5 lira.. bi 5 te benim için koyuyorum ettimi 10 lira? abv benden alanda kazansın..
2 uzerinden verip, buralardan yerine koymak elbet guzel olurdu ama o riski almaya deger mi? 2-10 aralik takas dokumune gore citi+deutsche 478 mio lotu 495 mio lota cikmis durumda..bu koprunun altindam bana gore daha cok sular akacak..cok ilintili bi ornek olmayabilir ama sadece fikir vermesi acisindan ; pegasusta 29lu seviyelerden hareket basladiginda yabanci orani %57 civarindaydi..sonrasi malum..hisse 70 lerin ustune yurudu..kimsenin kararini etkilemek gibi dusuncem yok ama bana gore bu kagidin hikayesi birden fazla..o nedenle aradaki sinir bozucu gunlere ragmen beklemeye devam edecegim..
Y.T.D.
Yanlız olmadığınızı bilin istedim
Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma,Anlatılanları iyi dinle,ama hepsini doğru sanma,Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir unutma...
Yer İmleri