Sayfa 295/501 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395 ... SonSon
Arama sonucu : 4005 madde; 2,353 - 2,360 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

KAP : 23.11.2017 18:31:15

Pay Piyasasında Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi

Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında, EDIP.E ve VANGD.E payları 24/11/2017 tarihinden (seans başından) itibaren 08/12/2017 tarihine (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Galip tavandan mal alır.. tabandan satar

SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Lords9966 Yazıyı Oku
    Galip tavandan mal alır.. tabandan satar

Bu düşüncenize katılıyorum. Yalnız bugün taban olmayışı dikkatimi çekti. Mal yedirmek istese taban yapması lazımdı. Şimdi ben alanı satanı pek takip edemediğim için soruyorum. İki gündür tavan yapan galip miydi? Öyle ise işini bitirmemiş gözüküyor. O zaman bunu da brüte sokmak istemez. Devre kesicileri idareli ya da hiç kullanmaması lazım. Bir de tahta da açık yapanlar varsa bi paylaşır mısınız. Yarın 1, 85 girip 2,05 satmayı düşünüyorum. Icbct da henüz golü atamadım bari burda atayım. Ytd

4.  Alıntı Originally Posted by Terazi Yazıyı Oku
    Bu düşüncenize katılıyorum. Yalnız bugün taban olmayışı dikkatimi çekti. Mal yedirmek istese taban yapması lazımdı. Şimdi ben alanı satanı pek takip edemediğim için soruyorum. İki gündür tavan yapan galip miydi? Öyle ise işini bitirmemiş gözüküyor. O zaman bunu da brüte sokmak istemez. Devre kesicileri idareli ya da hiç kullanmaması lazım. Bir de tahta da açık yapanlar varsa bi paylaşır mısınız. Yarın 1, 85 girip 2,05 satmayı düşünüyorum. Icbct da henüz golü atamadım bari burda atayım. Ytd
    300 küsür bin lot açık..

5. Vanet galibin ilk göz ağrı harcatmaz kimseye

6. Galip Öztürk ü seviyormusunuz diye bir anket yapılsa sonucu ne olur acaba?

7.  Alıntı Originally Posted by Terazi Yazıyı Oku
    Terazi kardeş borsa böyle birşey işte çekirge misali bir sıçradık iki sıçradık malı kucağımıza bıraktılar. Sıra sende.

8.  Alıntı Originally Posted by Wolcano Yazıyı Oku
    Terazi kardeş borsa böyle birşey işte çekirge misali bir sıçradık iki sıçradık malı kucağımıza bıraktılar. Sıra sende.
    Geçmiş olsun. Ama yine de ölecek hissede değil de tam tersi daha yeni doğan hissesinde yakalandığın için şanslısın. Yani kısa sürede kurtulma şansın var. Bu hafta bitti zaten. Haftaya 2, 25 i görme ihtimali yüksek bence. Hatta beklersen 2 hafta sonra kârda bile olursun diye düşünüyorum. Ytd

Sayfa 295/501 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •