Sayfa 295/1000 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395795 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 2,353 - 2,360 arası.

Konu: Viop - XXVI

Alıntı Originally Posted by denizen Yazıyı Oku
    O günkü fiyat 1,10.

Kim bilir kac kisi sizin gibi birinin mesajini okuyup 10 lardan satti. Nasil olsa bist30 dan cikarsa hacim duser diye dusundu.

Tebrikler ağabeyim.
    Forum kurallarında yazıyor kimseye güvenip işlem yapmayın diye konuyu fazla uzatıyorsunuz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by denizen Yazıyı Oku
    O günkü fiyat 1,10.

Kim bilir kac kisi sizin gibi birinin mesajini okuyup 10 lardan satti. Nasil olsa bist30 dan cikarsa hacim duser diye dusundu.

Tebrikler ağabeyim.
    Hiç tanımadığınız birinin sanal bir ortamda yazdigiyla işlem yapan ya sanal işlem yapıyordur yada yatırımcı filan değildir .. Burada insanlar fikirlerini paylaşırlar ama siz alıp satacağınız kağıdı bilmeden birinin lafıyla işlem yaparsanız kimseye laf söz edemezsiniz .. Burada paylaşılmaları okuyup, tartıp ,kafanıza yatıyorsa kendi düşüncenizle birlikte ona göre hareket etmelisiniz .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. Vaybe ariston gardaşımı da kötüleyen oldu bu topikde sanırım tersine dönüyor alem😊 ariston helal yaff etliye sütlüye aşureye karışmayan sen bile gümbürtü yedin ne diem gali cansın hacım takma

Oxford'un Coronavirüs'e karşı geliştirdiği aşıyı, gönüllü olarak deneyen hasta hayatını kaybetti.

-İbrahim Haskoloğlu

5. Trump giderse korona biter bence...

Ama Trump giderse işte o zaman bizde kabus dolu aylar ve yıllar bizi bekler...

Nereden baksan işimiz zor gibi...

Trump kazanırsa dünyayı virüsle dize getirecekler gibi...

Karantina yapmıyorlar çünkü karantina olursa ABD seçimleri ertelenir bu da Trump'ı devirmek isteyenlerin işine gelmez, Hazır zayıflamışken Trump'ı devirmek istiyorlar
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

6.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Hiç tanımadığınız birinin sanal bir ortamda yazdigiyla işlem yapan ya sanal işlem yapıyordur yada yatırımcı filan değildir .. Burada insanlar fikirlerini paylaşırlar ama siz alıp satacağınız kağıdı bilmeden birinin lafıyla işlem yaparsanız kimseye laf söz edemezsiniz .. Burada paylaşılmaları okuyup, tartıp ,kafanıza yatıyorsa kendi düşüncenizle birlikte ona göre hareket etmelisiniz .
    Sayin yönetim, teşekkür ederim. Saygılar.

7. Kasten yapıyorlar nick alıp geliyor maksat laf geçirmek. En güzeli hiç tahmin etmemek abi gerçekten yapamıyoruz tutamıyoruz kendimizi ama sanırım tahmin etmemek lazım. Gerçi o da işlerine geliyor herhalde onun için böyle pislik yapılıyor.
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Ulan nedir bu başlığın çektiği..20 yıllık forum hayatımda küfür etmedim, sonunda benim de şalterim atacak...1-2 kişiye dümdüz gideceğim. ilk cezamı da alacağım.

Millet deliye hasret, biz akıllıya!!!
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Reuters surekli kasitli yalan haber sıkıyor seans icinde bir allahin kulu cikip ceza yapıştırsa sunlara iyi olacak

Sayfa 295/1000 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395795 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •