Sayfa 295/499 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395 ... SonSon
Arama sonucu : 3988 madde; 2,353 - 2,360 arası.

Konu: MZHLD Mazhar Zorlu Holding

1. Asıl önemlisi eplasin ki ve konsolide bilanço burdan birşey çıkmaz

2. Mazhar Zorlu Holding'in vergi dairesine sunulan 2019 yılı 12 aylık net karı 657.962 TL

***Açıklanan kar/zarar rakamı Geçici Vergi Beyannamesi'deki tabloda yer
    almaktadır. Tablo SPK mevzuatına uygun hazırlanmamıştır. SPK mevzuatına
    uygun rakamlar ayrıca açıklanmaktadır.***

Mzhld

Bilançosu gayet iyi güzel gelmiş bakalım yansıması nasıl olacak

4. Tınlamadı[emoji849]
     Alıntı Originally Posted by lokasyon Yazıyı Oku
    Bilançosu gayet iyi güzel gelmiş bakalım yansıması nasıl olacak
    Redmi 7A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Tinlamasini gerektirecek birşey gelmediki. Piyasa değeri yaklaşık 160 milyon olan bir hissede 600 bin kar geldi diye; eplas sayfasında yapılan saçma yorumları görünce şaşırmamak elde değil. Ama o sayfa için normal olduguju düşünüyorum.
    Önemli olan Eplasin bilançosu. Onda da vergi dairesine sunulan beyannemeden cok birşey beklememek gerekir. Hisse 5-6 lira olsaydı kar beklentisi belki önemli olurdu. Ama bu fiyatlarda; 9 aylık bilançodan sonra 3 ayda ne kadar bir hasılat ve kar yapacak bu şirket?? İnsanlarda hiç okuma alışkanlığı yok. Bazıları sallıyor sadece. Doğru bilgi verenlere de hakeret ediyor. Eplas sayfasına yazmama kararı almıştım bugün ne kadar iyi yaptigimi anladım.
    Son çeyrek de inşallah satislarin ve karın arttığını görürüz. Benim beklentim de bu yönde. Ama hisselere ciddi hareket getirecek olan beklenti yapılacak kar değil. Bu aşamada konsolide bilançoda denetçi görüşü önemli; ve ekstra bilgiler. Ayrıntılara bakacağız yani. İyi aksamlar.

6. Bu solo bilançoda dikkatimi çeken vergi tahakkuk etmiş olması, bu iyi bir işaret bence..

7. Açılış seansında Eplas son dakikaya kadar 17-16.90 civarında eşleşti ne kadar satıcı var diye baktılar. Tavana kadar sadece 1.500 lot satıcı vardı. Bu durumda neden tavan yapsın ki. Eğer spek veya tahtacı herneyse . Haber gelmeden zaten başka biri fiyatı yükseltip almaya cesaret edemiyor. O zaman yavaş yavaş satanı alırlar. Şu an hissenin yukselmemesinin sebebi satıcı olmadığı için özetle. Haber gelmeden veya habere 10-15 gün kalmadan hareket olmayacak gibi.

Alıntı Originally Posted by omerman Yazıyı Oku
    Tınlamadı[emoji849]

Redmi 7A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
     Alıntı Originally Posted by alex10 Yazıyı Oku
    Açılış seansında Eplas son dakikaya kadar 17-16.90 civarında eşleşti ne kadar satıcı var diye baktılar. Tavana kadar sadece 1.500 lot satıcı vardı. Bu durumda neden tavan yapsın ki. Eğer spek veya tahtacı herneyse . Haber gelmeden zaten başka biri fiyatı yükseltip almaya cesaret edemiyor. O zaman yavaş yavaş satanı alırlar. Şu an hissenin yukselmemesinin sebebi satıcı olmadığı için özetle. Haber gelmeden veya habere 10-15 gün kalmadan hareket olmayacak gibi.
    Mzhld bılancosu aslında gayet iyi fiyatlamadı tınlamadı olsa olsa sebebi eskılerın malıyetlerı dusuktur fakat ben bu kagıtların 2 sindede bı mıktar almıstım 16 ve 16,1 cıvarı hem hısse nette hemde ınvestıngde bakınca bazı seyler anlasılıyor yanı bız yenılerın malıyetlerıne göre zarardayız omerman da muhtemelen öyle tahtacı bızlerı aklınca stres edıp dökmeye cabalıyor olabilir bence bu kagıtlarda satıcı yok değil aksine alıcı yok çünkü az az düşmelerininde nedeni öyledir bir müddet önce bu pazarda emnıs ve cosmo almıstım bekledım sıkıldım 2 sinide zararına verdım sonra 2 side toparlandı primlendi şimdi eplas mzhld bıraz gene beklemeye calısıyorum inş bi ihtiyacım olusmaz ve inş artık durulma düşme bitsinde önumuzü görebilelim bol şans

Sayfa 295/499 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •