Sayfa 295/582 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395 ... SonSon
Arama sonucu : 4650 madde; 2,353 - 2,360 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

Arkadaşlar burada sadece KIZILDAĞ abi full isdemirde. Diğer kişilerin elinde full isdemir varsa kusura bakmayın furyayı kaçırırken kendinizi avutucu sözler söylüyorsunuz. Ben hep sepetten bahsettim. 9 aylık 1 sürede hisse performansı 0 iken sepetim ve küçük çaplı trade lerim isdemirlerimi ve genel bakiyemi kendimce artırdı. Sepeti bozup isdemire dönsem artık 6 hane isdemir var. Bu döngü birgün uğrayacak ama lot artırım şansı bayağı oldu. Ytd

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

2.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Emekli amcanın söylediği çok şey tutarsız, adı üstünde emekli. Piyasa şirketin içinde kamera var gibi izlenmez. Üç aylık raporlar bu tarz şirketler için gerçeği her zaman yansıtır. Toplamda 8 milyon ton ürün satışı yapılıyor. Fakat Ereğli isdemir tüm fırınlar çalışsa elde edilen sıvı metal 20 milyon tonu buluyor. Yüksek fırının biri bakımdayken diğeri devreye alınır.
    Teşekkürler yorumlarınız için... Elçiye zeval olmaz zaten paylaşmak istedim yorumlar ve değerlendirmeler için.

3. Rusya’nın gaz merkezi olacaksınız söylemi mevcut hükümet için büyük destek olarak görmek gerekir. Ama bizim Rusya’ya yakınlığımız ucuz Rus çeliğinin bize gelmesi demektir. Birde ben söylemedim ama çok eskilerden gelen bir söz vardı, ….. post, rusdan dost olmaz.

4.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Rusya’nın gaz merkezi olacaksınız söylemi mevcut hükümet için büyük destek olarak görmek gerekir. Ama bizim Rusya’ya yakınlığımız ucuz Rus çeliğinin bize gelmesi demektir. Birde ben söylemedim ama çok eskilerden gelen bir söz vardı, ….. post, rusdan dost olmaz.
    Rusya tamamen saçmalamaya başladı. Gerçekleşmesi mümkün olmayan bir şeyi söylemesi çaresiz olduğunu gösterir.

5.  Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    Rusya�nın gaz merkezi olacaksınız söylemi mevcut hükümet için büyük destek olarak görmek gerekir. Ama bizim Rusya�ya yakınlığımız ucuz Rus çeliğinin bize gelmesi demektir. Birde ben söylemedim ama çok eskilerden gelen bir söz vardı, �.. post, rusdan dost olmaz.
    Ustad isdemir bile uretmiyor rus celigini haddeliyor.yuzde 60 -70 kapasite ile yuksek firinlar calisiyor.Bilanconun kötü gelme ihtimali nedir sizce ?

CPH2095 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by Mel100508 Yazıyı Oku
    Ustad isdemir bile uretmiyor rus celigini haddeliyor.yuzde 60 -70 kapasite ile yuksek firinlar calisiyor.Bilanconun kötü gelme ihtimali nedir sizce ?

İsdemir dışarıdan yarı mamul mu alıyor? Bunu mu demek istediniz?
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by temettuverimi Yazıyı Oku
    İsdemir dışarıdan yarı mamul mu alıyor? Bunu mu demek istediniz?
    Uretim maliyetinden daha ucuz ise neden olmasin

8.  Alıntı Originally Posted by Mel100508 Yazıyı Oku
    Uretim maliyetinden daha ucuz ise neden olmasin

Hocam olabilir tabi de, bu durum kalıcı olursa sıkıntı olur.

50-60 lı yıllarda sanayimizin gelişmemesine, fabrikaların kapanmasına en çok bu tür durumlar neden olmuştur.
    Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 295/582 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •