Sayfa 295/735 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395 ... SonSon
Arama sonucu : 5878 madde; 2,353 - 2,360 arası.

Konu: Yatırım Fonları XI

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    iyi peki. ...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    hda'da 12 aylık vadede % 60 üzeri net getiri ümidim var. 70 i geçerse bravo deriz. tekgüllerin ergün kurcalıyor fonun ayarlarını zaten. bence başarır.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

3. Anlatamazsın, kontratların ay sonu kapandığını anlamazlar...

4.  Alıntı Originally Posted by tantrum Yazıyı Oku
    HDA dün - 0.5602% zarar yazdı.

Yani 100 liranız oldu 99.4398 lira.

Eski değeri olan 100 liraya dönmesi için takip eden günlerde (hiç zarar gelmeyeceğini varsayarsak) en az 0.5634% kar elde etmesi lazım.

Bugün 0.2553% getiri elde etti.

Kaldı geriye 1.005634 ÷ 1.002553 = 0.3073%
     Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    boşa yazıyoruz herhalde bi anlamı yok yani burada bilgi vermenin o zaman

mastar eklerinde kaldı bütün fiiller ... ? ha
    Bahsi geçen gönderiyi silmek istedim ama üstünden süre geçtiği izin vermiyor.

Mümkün olsa silerdim, sonuçta sizden daha değerli değil.

5. Sütbıyık şeyini yani elini çıkardı masaya vurdu.

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    hda'da 12 aylık vadede % 60 üzeri net getiri ümidim var. 70 i geçerse bravo deriz. tekgüllerin ergün kurcalıyor fonun ayarlarını zaten. bence başarır.
    temettü dönemi spotla vadeli farkı fazla oluyor beklentiye göre..bence daha fazla iş yapar robotlar kazanç fazla olabilir..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

7. Arkadaşlar,
    Sonunu tatlıya bağlayalım, HDA gibi fonlarda (arbitraj) "alayım 1-2 haftada karımı alır kaçarım" diyorsanız, böyle volatil bir güne denk gelebilirsiniz, canınız sıkılabilir.
    Ama aylar ölçeğinde zarar etmeniz mümkün değildir. Başınıza gelebilecek en kötü senaryo, getirinin ppf altında kalması olacaktır.

Bu arada kendim manuel arbitraj yatırımı yaparken de en zorlandığım zamanlar piyasanın yukarı yönlü hele ki ralli olduğu zamanlardı. Teminat vioptan hisseye akıyor, teminat tamamlamak için ek nakit yaratmak gerekiyordu. Son haftaki nispi düşük performansın böyle bir anlamı olabilir, sesli düşündüm.

8.  Alıntı Originally Posted by montoya61 Yazıyı Oku
    Cuma günü iki ayrı fona satış talimatı verdim. Birisi stopaj kesintisi olan ve kar ile sattığım. Diğeri stopaj kesintisi yok zarar ile sattığım. Stopaj kesintisi iadesi hemen mi yoksa daha sonra mı oluyor?
    stopajsız fon için iade olmaz diye biliyorum
    bikaç defa iade aldım, satışın gerçekleştiği gün yatıyor iade

Sayfa 295/735 İlkİlk ... 195245285293294295296297305345395 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •