Sayfa 296/630 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396 ... SonSon
Arama sonucu : 5036 madde; 2,361 - 2,368 arası.

Konu: EMKEL - Emek Elektirk

1. Kağıt bilanço ve fiyat hareketleriyle ciddi anlamda A gurubu na geçme potansiyeli taşıyor. Bu kağıt zaten A gurubundaydı B gurubuna geçtiği haberi geldiğinde o hafta % 25-30 gerilemişti. Bu şu demek tekrar A gurubuna geçtiği haberi gelse üstünde sade bu habere ilişkin % 25-30 prim alacağı var.. Şu anda hiç bir habersiz . yeter artık mızrak çuvala sığmadı. ya bilanço ya A gurubu vs haberiyle gidiyor. Gerçek haberler geldiğinde daha ciddi bir toparlanma sürecine girebilir. 5 milyonun üstündeki karlar. A gurubu haberi , yada bir ihale haberi.. 2.5 -3 lü fiyatlara yakın çok ciddi bir gaz olur.

2. Genelde borsada beklentiler satın alınır. Beklenti gerçekleştiğinde , beklenti bitti diye çıkış bitebilir. Tabi bu normal kağıtlarda . Emkelde beklenti hiç bir zaman ben bildim bileli 10 yıldır gerçekleşmedi. Tabi buda ayrı bir beklenti oluyor. Yani hiç gerçekleşmeyen beklentinin yılllar sonra gerçekleşmesi süpriz olduğu için , bu kağıda ilave gaz getirir. Beklenti bitti şeklinde yorumlanmaz..Çünkü bu kağıda inana sayısı çok fazla değil. Bu inanmayanlar ancak bu kağıt herhalde 5-10 milyonarası birkar, yada A gurubu oldu yada ciddi bir iş aldı beklentisini gözleriyle gördüklerinde kağıda girecekler..

3. Hacimsiz olarak haftayı kapattı diyen arkadaş var, son 15 dakkada 1.76 olan kağıt 1.77 alışta ve yaklaşık 4 milyon olan işlem hacmi 15 dakkada 5.2 milyonu gördü. Artık bu hacimleri yetersiz görüyoruz sanırım ) bu kağıt tüpraş değil. 15 dakkada 1.2 milyon hacim çok iyi ve alışta kapadı.son 10 gündür sürekli 10 milyon hacimlere gözümüz alıştı. İnşallah 30 milyon hacmi yakalarız Hakettiği yer bu.

4. Yataş operasyonunda kağıt hiç geri gelmeden iş yatırım ve oyak yatırımın koyduğu hedef doğrultusunda ( sürekli hedef fiyat yükseltiler ) 27 ocak 2015 de 1.32 olan yataş 2 sene içinde adım adım 21 li fiyatlara hiç geri adım atmadan geldi. İnşallah bizim vakada böyle bir şeydir. o zaman bizi hiç yormaz. Sade bizim içinde güçlü ellerden 1-2 tane hedef fiat koyan olsa süper olur

5. Artık borsadaki asansör kağıt imajı neredeyse kayboldu. Eski yıllarda kağıt 1 liradan 2 liraya çıkar sonra 2 -3 taban peşpeşe 1.2- 1.5 olur . ( 1 hafta içinde ) tam üzüldüm derken bir bakmışın 3 TL olmuş. Şimdi bu yemiyor. Böyle kağıdı alıp bir yerlere , sonra 2 takla atıp yerden yere vurma yok. Çıkış yakalayan kağıtlar daha istikrarlı , 2 ileri 1 geri hedefe gidiyorlar. örnek yataş -logo-sasa -kütahya vs say say bitmiyor. Bu kervana buda girerse 2 ileri 1 geri güzel yerlere gelir diye düşünüyorum.

6. Ben hareketi cuma günü dinlenmeyi ptesi salı bekliyordum. Birer gün öne aldı spegin acelesi var herhalde. Ptesi yine 1.77 den 1.78 lerden alım fırsatı verecektir(hacim istiyorsa gunlukcuyu acikciyi kaçırmaması lazim). Perşembeye 1.9 lar görünür inşallah

SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Mesut senin burda çok yazman hayra alamet değil ama hayırlısı bakalım.Sıçramayı sen yokken yaptı.Senin gelişin duraklama dönemi.

8. kepez 2 nin üstüne atınca yazsaydın bari yaa.

Sayfa 296/630 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •