Sayfa 296/1030 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396796 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 2,361 - 2,368 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. biyerden keser baska yerden misliyle fazlasını harcarlar suriyeli diyorum bosa mı diyorum kendileri diyorlar 2 milyon 3 milyon yeni suriyeli gelir diye ...zaten 5 milyon var hesap ortoda yılda 35 milyar tl harcamıssın bunlara ..2-3 milyon daha gelirse direkman yılda 50 milyar tl ye cıkar bunların masrafları ...zaten hic anlamam ya orada savasan iran rusya israil abd fransa ingiltere ...ama kendileri 1 tane bile suriyeli iceri almazken milyonlar bize geliyor ...bizde ovunuyoruz bizi seviyorlar diye ....savasanlar petrolu gotursun silah tiacareti yapsın parayı gotursun...milyonların masrafları da turk halkına kalsın zamlarla...cok akıllıyız vesselam .

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Piyasalar kendini yarinki ovp ye hazirliyor. Saglam aciklama gelirse 5.5 lara cekilebilir. Ici bos olursa allah yardimcimiz olsun
    O kadar dusmez. Sinirli etkisi olur. Ha erdogan hic konusmasa ya da merkez bankasinin kararina destek ciksa, is bankasina bulasmasaydi dolar zaten 6 tl altina dusecekti ve ovp ile 5.50 lere gelebilirdi ama bu saatten sonra.

6 tl de kapi gibi erdogan var. Destek atiyor orada.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Burgan dijital müşteriye 1 günlük vadede 24.5 veriyor , tabloya eklenebilir .

4. İng günlük %25 değil oranı % 23 imiş. +2 ekstra olduğunu bugün bankada farkettim. 750 tl fatura ödemesi (750 tl kimlere su elektrik telefon faturası geliyor merak ediyorum) yada vadesiz hesaptan 750 tl aylık harcama yapıldıktan sonra geçerli imiş. her ay...

% 25 değil yani.

5.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Piyasalar kendini yarinki ovp ye hazirliyor. Saglam aciklama gelirse 5.5 lara cekilebilir. Ici bos olursa allah yardimcimiz olsun
    6.50 bekliyorum. (ytd). Önceki 100 günlük plan, süper teşvik paketi vesairelere bakın. Kaynak olmadan dolar yüklü faiz harici o dediğiniz yerlere rüyalarda gelir.

6. İtibar kabul etmediği için veremedim, Çok teşekkür ederim. Harika bir çözüm.

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    O kadar dusmez. Sinirli etkisi olur. Ha erdogan hic konusmasa ya da merkez bankasinin kararina destek ciksa, is bankasina bulasmasaydi dolar zaten 6 tl altina dusecekti ve ovp ile 5.50 lere gelebilirdi ama bu saatten sonra.

6 tl de kapi gibi erdogan var. Destek atiyor orada.
    Icinden ne cikacagini bilmiyoruz. Benim tahminim dusus olmayacagi hatta yukselecegi yonunde ama saglam doneyle gelirlerse destek tanimaz sel olur akar. Ytd

Alıntı Originally Posted by Purplee Yazıyı Oku
    6.50 bekliyorum. (ytd). Önceki 100 günlük plan, süper teşvik paketi vesairelere bakın. Kaynak olmadan dolar yüklü faiz harici o dediğiniz yerlere rüyalarda gelir.
    Bu dediginiz olursa ust destegi kirip 7.20 lere gelir ki bunu merkez bankasi hesaba katmistir ve ona gore onlem alirlar diye dusunuyorum.ytd

8. Kanal istanbul bütçeyle hazine ile ilgili değil. yap işlet devret modeli. bu krizde kimse bu ihaleye girmez. bankalar bu dolar krizinde devasa kredilerde vereceğini sanmıyorum. Kamu harcamaları ciddi şekilde kısıtlanacak. tahminim Ovp yi çok kötü bekleyen dolarcılar bu sefer üzülecekler.

Sayfa 296/1030 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396796 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •