18:00 İLE 18:05 arası karanlık oda tabir edilen zaman diliminin k.ylere zarar vermekten başka ne işi yarar ben anlamadım.Dün 11,79 ile girip 11,72 ile çıkıp orada 7 kademe satış yiyen trcellin bu hareketi spekülasyon değilde nedir.
18:00 İLE 18:05 arası karanlık oda tabir edilen zaman diliminin k.ylere zarar vermekten başka ne işi yarar ben anlamadım.Dün 11,79 ile girip 11,72 ile çıkıp orada 7 kademe satış yiyen trcellin bu hareketi spekülasyon değilde nedir.
Bir süredir sabah işlem hacmi düşük oluyor
Varank: (Yerli otomobil) Girişim grubu 2019 sonunda ilk prototipi üretmeyi hedefliyor
Sanayi Bakanı Mustafa Varank, yerli otomobilde ilk prototipin 2019 sonunda üretilmesinin hedeflendiğini söyledi.
Varank Bütçe Sunumunda yaptığı konuşmada "Girişim grubu 2019 sonunda ilk prototipi üretmeyi hedefliyor." diye konuştu.
Varank, şunları söyledi:
"Otomotiv endüstrisi 1,5 milyonun üzerinde ortalama yıllık üretim ve 30 milyar dolara varan ihracat hacmiyle sanayimizin öncü sektörlerinden biridir. Ülkemizin bu alandaki kapasite ve deneyimini Türkiye’nin Otomobili Projesiyle taçlandırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2018 yılında TOBB ve özel sektörümüzün 5 büyük firması bir araya gelerek Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubunu kurdu. Sektörde uluslararası deneyime sahip bir CEO görevlendirdi, oluşturulan uzman kadro her geçen gün büyüyor.
Girişim grubu 2019 sonunda ilk prototipi üretmeyi hedefliyor. Türkiye’nin Otomobili Projesi, Türk sanayisinin dönüşümü ve teknolojik atılımında önemli bir eşik olacak. Bu projeyi elektrikli ve sürücüsüz araç teknolojileri ve yazılımlarının milli kaynaklarla geliştirilmesi açısından bir fırsat olarak görüyoruz. Otomotiv sektörünün akıllı mobilite çözümlerine evrilmesiyle ortaya çıkan fırsat penceresinden mutlaka yararlanacak, ekosistemimizi bu yönde güçlendireceğiz."
Çalış, çalış ileri, çalışan kalmaz geri...
https://www.tradingview.com/x/KN57Bryx/
11.09 ve 10.65 kırılırsa çok sert bir düşüş olabilir. Tedbirli olmak iyidir. Ereğli, Petkim, Kardemir, Pegasus, THY vs ile yapılan hareketlere de ara sıra göz atmak da fayda var. Zira yabancılar sinsi bir şekilde sıra sıra ilerliyorlar. Yine de her şeyin hayırlısı, en kötü senaryo bu olur yani daha kötüsü olamaz sanırım![]()
önemli olan kazançtır. ister satarken ister alırken.
Bahsettiğiniz hisselerin düşüş oranı kadar düşen ilk hisse zaten Tcell idi. Buraya geldiği fiyatlara bakarsanız bahsettiğiniz yabancı fiyatlamasinin ilk kurbanlarından olan Tcell i göreceksiniz.
Eğer 2. bir fiyatlama süreci olacaksa Tcell e o zaman sıra gelecektir. Karamsar tablo çizmenin manası yok bence.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ANALİZ-Turkcell Teknik Analiz(ICBC Yatırım)
ICBC Yatırım ( http://www.icbcyatirim.com.tr ) Tarafından Hazırlanan Teknik Analiz:
"TCELL 264 GÜNLÜK ORTALAMA 12.08 TRY
Tepkinin güç kazanması için 11.91 / 11,93 TRY bandı referans alınabilir.
Bu bandın üzerinde haftalık bazda 12.10 12.22 öncelikli olmak üzere, 12.31 kuvvetli direnç yeniden ön plana çıkabilir.
Geri çekilmelerde saatlik bazda kısa vadeli ortalamalar 10-22 MAV 11.80 / 11.68 seviyeleri izlenebilir. 11.91 üzerinde yeni alımlar görülebilir.
Trend göstergesi MACD ortalaması üzerinde olup, sıfır çizgisi üzerinde güçlenebilir.
Kısa vadeli göstergelerde ise (momentum 101.54, 103.26 104.26 potansiyel seviyeler) dip oluşumları teyit edilebilir."
Çalış, çalış ileri, çalışan kalmaz geri...
İşlem hacmi özellikle sabahları düşmeye devam ediyor
Yer İmleri