Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 296/969 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396796 ... SonSon
Arama sonucu : 7750 madde; 2,361 - 2,368 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by spyro555 Yazıyı Oku
    birde şunu unutmamak lazım hissemizde heran bir sürprizde olabilir en ufak iştirakinden dahi çıkış büyük bir kar yazacak o an kağıtta olmak lazım
    Sanmıyorum. Bu arada ilan edilen yatırım değerleri bugünkü görünüşe göre makul değerlerdir. Şirketleri kaça edindiğimizi unutmamız gerekir.Ayrıca şartlarda bir olağanüstülük olmadıkça çok yüksek değerli satışlar da beklememek lazım. Beklenmedik ölçüde yüksek değerlemeyle veya tam tersine düşük değerlemeyle sonuçlanan işlemler her ikisi de şirket tarafında isabetsizlik olarak değerlendiriliyor. Bilinmesinde fayda görüyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Sanmıyorum. Bu arada ilan edilen yatırım değerleri bugünkü görünüşe göre makul değerlerdir. Şirketleri kaça edindiğimizi unutmamız gerekir.Ayrıca şartlarda bir olağanüstülük olmadıkça çok yüksek değerli satışlar da beklememek lazım. Beklenmedik ölçüde yüksek değerlemeyle veya tam tersine düşük değerlemeyle sonuçlanan işlemler her ikisi de şirket tarafında isabetsizlik olarak değerlendiriliyor. Bilinmesinde fayda görüyorum.
    borsada işlem gören şirketlerin hangisi değerinde satılabilir bu mantığa göre bizim şirket haricindeki çoğu şirket satılabilirlik yada eder fiyatının 3-5 misli fiyattan işlem görüyor
    hiç olmazsa bizim hımbıl bu belirlenen ölü fiyatlarında yarısından daha azına işlem görüyor
    nakiti çıkarırsak bütün bu şirketler markalar 10 milyon USD
    koca iş gurubu bu işi yapamayacaksa ve piyasanın biçtiği değeri kabulleniyorsa bize satsınlar bu fiyata
    Netice itibariyle bu hisse için yapılan fiyatlama değerleme analiz projeksiyon vs hepsi saçma ve çöp

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,500
    Belki tanıdık biridir .

Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    enteresandır bugün ben de yanlışlıkla 10 bin lot aldım, sonra fark edip 20 bin aynı kademeye satış koydum, hızlı bir şekilde gitti, demek ki bir üçüncü var )
     Alıntı Originally Posted by spyro555 Yazıyı Oku
    lotların sayıldığı kesin blok malların çözülmesini bekliyorlar bu fiyattan zor tabiki
    bugün yanlışlıkla diğer bir kağıda gireceğim satışı girdim bizim hisseye göre yüklü bir miktardı anında farkına varıp iptal etmeme rağmen 7000 lot gitti
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

4. Sabırla bekliyorum. Buralardan aşağı gitme konusunda isteksizlik bariz hissede.

Bir mucize olsa da bir satış haberi gelse ne güzel olur.

5. hissede tespit ettiğim bir durumda kağıdın hakimi olan kurum yada şahıs kimse kesinlikle alış yada satış girmiyor işine geldiği anda fazla agresif olmadan satıştakileri alıyor yanlış olabilir benim gözlemlediğim bu

6. Hisseyi değerli kılanlar yatırımcıları. Söz gelimi Kipa'nın değerine yatırımcılar kendilerini o kadar kaptırmış ki değeri Migros'u geçti. Migros Kipa'nın %96 sına sahip, Kipa'yı çıkarıtsanız Migros eksi değere düşüyor. Yabancı şirketi 20 küsur kuruşa satmış, şirketin gyrımenkullerinin değerine inananlar değeri 20 katına çıkartmışlar. Gerçeğe bakarsanız kira gelirleri faiz giderlerini karşılamıyor, ayrıca Migros'un durumu da pek parlak değil, Kipa'nın yükselişine bir gıdım iştirak etmemiş, piyasa buna da aldırış etmemiş.

Neden bu sayfada Kipa'yı yazıyorum, çünkü arkadaşıma hayatımda zorla bir işlem yaptırıp Kipa sattırıp İSGSY aldırmıştım, mahcup oldum.

Borsada hiçbir şey göründüğü gibi değil.Yatırımcılar becerebilirse değeri yükseltebiliyorlar, hatta peşlerine insan da takabiliyorlar. Garip ama, degişmesini beklediğim, değişmeyen olgu.

7. Gözde Girişim çok iyi çalışıyor denip İSGSY ile karşılaştırılıyordu malum.
    Bankalara çektiği numara ortaya çıktı. Haberlerde tık yok. Onun yerine destek verenlerin beyanatları var.
    Bankalar büyük bir skandal olmaması için sineye çekerler.
    Belli düzeyde etkisi başta bankalar olmak üzere piyasaya yansır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,500
    Gözde ile ISGSY yi ben geçmişte karşılaştırdım . Bankalara ne numara çektiğini bilmiyorum aslında tahtasındaki haberleri de pek takip etmiyorum . Sadece grafiği ilgimi çekiyor 3 sene önce alabilseydim bile şimdiye çoktan ISGSY dönmüştüm .
    Kendi kağıdım ISGSY dir , ve o yüzden kendi kağıdıma eleştirilerimi yöneltiyorum .
    Bu davranış şeklim de dünya görüşüme ve siyasi görüşüme de yansıyor .Eleştirilerimi kendi sevdiğim partiye yaparım. Bu yüzden arkadaşlarım tarafından da sürekli eleştirilmekteyim . Bir laf vardır insan sevdiğini öpermiş derler . Bence çok doğru bir laf . Eleştirilerimi ISGSY ye yöneltme nedenim sürekli toplayıp inancımı kaybetmeden devam etmemden kaynaklanıyor . Yapmış olduğum eleştirilerde yerine ulaşırsa bunun bana faydası olacaktır diye düşünürüm hep .

Aşağıda Takas / ZAman grafiği var . TOPLANIYOR Hisse

Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Gözde Girişim çok iyi çalışıyor denip İSGSY ile karşılaştırılıyordu malum.
    Bankalara çektiği numara ortaya çıktı. Haberlerde tık yok. Onun yerine destek verenlerin beyanatları var.
    Bankalar büyük bir skandal olmaması için sineye çekerler.
    Belli düzeyde etkisi başta bankalar olmak üzere piyasaya yansır.
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

Sayfa 296/969 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396796 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •