Sayfa 296/822 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396796 ... SonSon
Arama sonucu : 6572 madde; 2,361 - 2,368 arası.

Konu: YKBNK - Yapı ve Kredi Bankası

1.  Alıntı Originally Posted by akdere18 Yazıyı Oku
    Diğer bankalara nazaran fiyatı en uygun bu diye düşünüyorum. Vira bismillah

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    1.90 dan ayrıldım. Aortu bekliyorum. Hâlâ çok ucuz

Eski nickimi çok özlüyorum.

2. Aorttan tekrar aldım inşallah doğru yapmışımdır. Çok güzel günler bizleri bekliyor gibi geldi bana

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Hacim artışları yön değişimi sinyali olarak algılanır.

Baktığınızda hacimde ciddi artış var son haftalarda bu da bir yön değişikliği demektir.

Yıllardır sürünen bir banka için ben bu yönün yukarı yönlü değişeceğine inanıyorum.

Ancak bu tabii orta uzun vadeli. Gider yarın düşer birşey diyemem.

4. 4 haziranda death crossa girmiş, 24 eylül itibariyle golden cross mevcut. saatliklerde. günlüklerde ise girdiği deathten çıkabilmiş değil. günlüklerde çıkabilirse taban oluşumundan %40/50 yapma potansiyeli var.

5. Italya CDS 200+, borsa asagi kopuyor. Italyan bankalar serbest dususe gecebilir. Ykbnk karin agrisi artabilir. Koc kelepir almak isterse ilginc rakamlar gorebiliriz. Son dk: Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün İtalyan ortağı Astaldi konkordato ilan etti

Alıntı Originally Posted by alisutcu Yazıyı Oku
    Italya CDS 200+, borsa asagi kopuyor. Italyan bankalar serbest dususe gecebilir. Ykbnk karin agrisi artabilir. Koc kelepir almak isterse ilginc rakamlar gorebiliriz. Son dk: Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün İtalyan ortağı Astaldi konkordato ilan etti
    aşağıdan uyguna alabiliriz diyorsunuz yani.güzelllll...
    ben birşey bilmiyorum.bilsem burda işim ne.

7.  Alıntı Originally Posted by drozaksoy Yazıyı Oku
    aşağıdan uyguna alabiliriz diyorsunuz yani.güzelllll...
    Valla asagi gelir de korkudan alabilir miyiz acaba diyorum. Risk=Return. Ucuza alabilmek icin daha cok riski gozardi edebilmek lazim.Bizde isler kesat, dunyada da boka sararsa ucuzdan ykbnk almak sosyetik bir istek kalabilir.

8. BIST 200 günlük ortalamaya geldi Buradan bir aşağı deneyebilir gibime geliyor ancak bu meretin indikatörleri pozitif.

Bakalım göreceğiz filmi.

Sayfa 296/822 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396796 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •