Sayfa 296/992 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396796 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 2,361 - 2,368 arası.

Konu: Viop - XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by frappe Yazıyı Oku
    Ariston matriks veri terminalini kurum mu sagliyor,sen ayrıca satın aldın mı. Ücretler nasıl?
    Kurum sağlıyor. Tam piyasaya hareket gelince donuyor. Matriks IQ genelleşir ise o daha iyi olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. ABD normalleşmeye başlıyor diye biz de normalleşmek zorundayız galiba..ABD nereye ülkeler oraya..
    normalleşme demek 2.dalga demek olabilir..olasılık çok yüksek..

3.  Alıntı Originally Posted by b_g Yazıyı Oku
    Garan 8,10 iken yazdım burada bugün..Borsa -%2,7 kağıtlara bakıyorum hacim yok, para çıkışı yok, tam tersi para girişi var ama 2700 puan eksi endeks...Tek kelime yorum yapamayacak bir piyasa...Korkunçtan da öte..
    Bak sana bir takas koyayım..Siyah ile çizdiğim yere bak. Hani diyorlar ya nedir bu robot diye işte bu..

Kağıtta bu robot dışında nerdeyse işlem yok -%3 kapıyor..
    Gsary'a bak kaç milyon lot verdiler piyasaya tavan..
    ABD'de önce robotlar yasaklansın dendi sonra devam etti. Sonra bize de geldi.

Ahmet Mergen robotun arkasında milyar dolar para var diyor, yani yenmek çok zor. Robotlar birbirine karşı da pek savaşmıyor gibi. Günlük al-sat yapan, haberleri takip eden vs traderların işini alıyor bence. Robotlar çok da pasif emir yazmıyorlar var ise bir fırsat pasife yazmış olanlara karşı işlem yapıyorlar, bu yüzden arada alım ile satım arasında kademe boşlukları da oluşuyor.

Bu durum artarak devam eder.

4. ABD bunu bilinçli olarak 2. dalganın çıkması için planlamışsa diğer ülkelere yazık olacak..bunun sorumluluğu çok fazla..

5. virüs 1 kişiden bulaşıp dünya bu hale gelmişken, şimdi milyonlara bulaşmış adamlar normalleşmeden bahsediyor..Allah sonumuzu hayretsin..ABD, virüs Çinin Wuhan kentinde üretilmiş derken bence dikkatleri Çine çekip toplu katliamlara hazırlanıyor olabilir.

6. Avrupa aşı fonu için kampanya başlatmış, ABD katılmayacakmış.

>>>>>>>>>>>

https://www.gazeteduvar.com.tr/dunya...bagis-yagiyor/

DUVAR- Avrupa Birliği'nin (AB) yanı sıra İngiltere, Norveç, Kanada, Japonya ve Suudi Arabistan gibi ülkelerin, korona virüsüne karşı etkili bir aşının geliştirilmesi için kurulacak Küresel Aşı İttifakı isimli fona bağış maratonu başladı. En az 7,5 milyar euro toplanması, elde edilecek paranın Dünya Bankası ve Gates Vakfı gibi aşı geliştirme çalışmalarına destek veren kuruluşların çabalarıyla birleştirilmesi hedefleniyor.

...

7. Çok şükür bugünde birilerinin yerine bizler utandık.

Bu arada maskeler paralı satılacak. hadi yine iyisiniz.

55 ülkeye bol keseden bedava dagıt. kendi halkına bedava dağıtmayı becereme sonrada çareyi para ile satmakta bul.

Suçlusun CHP Suçlusun yönetemiyorsun ülkeyi.

8. Virüste 2. dalga başlarsa bakalım bunun sonucunu da chp ye mi yükleyecekler..belki Trump bizi kandırdı derler..yeni normalleşmeyi halk uygulayamadı derler..

Sayfa 296/992 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396796 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •