Sayfa 296/987 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396796 ... SonSon
Arama sonucu : 7893 madde; 2,361 - 2,368 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

Ne yazdık önce cimbeton dedik 1.7 sermaye hey bre zengin etti bizi 180 340 Allah bereket versin yarın alcar biraz biraz deva

Psdtc plastik kart

Tmpol biriktir

Algyo siz kalma

Çok primlendik, düzeltiyoruz.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by aslanselim Yazıyı Oku

sevgili aslanselim bu tahtacı patron aç domuz gibiler burunlarını soktular toprak altına bizde bir tabir vardır hösküç arıyorlar bunlarda ne karekter var ne de ky ninhakaretleri varsa yoksa hep bana hep bana bilmiyorlar ki ky olmadan yükselemezsin yükselsen de kıçında patlar bu dürzülerin hep ters hepters yoksunlar.pkenti hatırlayan vardır sanırım onlar da aynı makası uygulamıştı sonunda az da olsa elinde bulunduran köşeyi döndü 50 tl den 23000 tl ye gitmişti bu şeref yoksunu onu degilde 10 da birini yapsa ihya olur ama zihniyeti çok pis bu karektersizin.
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

5.  Alıntı Originally Posted by aslanselim Yazıyı Oku

dimi ya düzeltmemiz eksik kalmıştı.

6. Trabzon liman tavana kafa atmış. Bunun eksiği yok fazlasi var.

7.  Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    sevgili aslanselim bu tahtacı patron aç domuz gibiler burunlarını soktular toprak altına bizde bir tabir vardır hösküç arıyorlar bunlarda ne karekter var ne de ky ninhakaretleri varsa yoksa hep bana hep bana bilmiyorlar ki ky olmadan yükselemezsin yükselsen de kıçında patlar bu dürzülerin hep ters hepters yoksunlar.pkenti hatırlayan vardır sanırım onlar da aynı makası uygulamıştı sonunda az da olsa elinde bulunduran köşeyi döndü 50 tl den 23000 tl ye gitmişti bu şeref yoksunu onu degilde 10 da birini yapsa ihya olur ama zihniyeti çok pis bu karektersizin.
    Pkent hareketi yapmasi o kadar kolay ki .sadece liman ve fabrika arazisine ekspertiz yaptirip sonucu kap olarak açıklayacak. Hepsi bu .

8.  Alıntı Originally Posted by hissedar01 Yazıyı Oku
    Pkent hareketi yapmasi o kadar kolay ki .sadece liman ve fabrika arazisine ekspertiz yaptirip sonucu kap olarak açıklayacak. Hepsi bu .
    başındaki kulpsuz küpler küpü kucaklamakdan başka bir şey blmiyorlar yav kucakda küp zor gidiyor bir kulp taktıralım diyen yok yani gösterişsiz olsun kimse bakmasın hırsızı arsızı da alıp gitmesin benim olsun zihniyeti aç gözlülerinkisi.
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

Sayfa 296/987 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396796 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •