Bende bundan bahsediyorum..shortcu fanatik kadar longcu fanatik olunmuyor..
Toaso vs uyardık ..
Biri sittir oldu gitti ama gene aynı..
Patronlarda maldı anasını satayım koca şirketleri TL bazlı degerlendirip aşağı vuracakalr...
O iş covidde yapıldı..
Sasa 4.8 di o zamanlar etmes diyen dangalaklar vardı bu forumda gördü ebesininkini..
Canımı sıkıyor şu fanatikler..
Bizde bozulma yok..
Aynen devam..
Bu adam da gider canını sıkma..
128 olacak diyen fenomen abi de gitti hepsi gitti gider..M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
15 gün sonra bugun satılanları da açıklayacaklar mı bakalım...
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
işçinin memurun emeklinin bankalardaki 3 kuruş birikimini hüpletecez mi pardon yüksek enflasyonla eritecez mi demeye çalıştı şindi pek analayamadım![]()
Batık ayıyım poz açacak halim yok
Giden bakan konuşmasına hazırlanmış, yaptıklarını vs anlattı. Gelen bakan çok hazırlıklı değil gibi, genelde slogan düzeyinde bilgi verdi.
Bir süre izlenip karar verilir. Bir kaç olayda tavrı vs izlenmeden ileriye yönelik güven vermesi zor. Berat Albayrak zamanından beri buralardayım dedi.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Verge bu tofaş düzeltme bile yapmıyor..fk 17 oldu..2 gündür hiç ellemedim..çok az konratım var riski büyütmemek için artırmadım.. 50-100 basanları duman etmiştir..Bir de biz 87-88 lerden girdik..50-60 dan şort yapan kalmamıştır heralde..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Yer İmleri