arkadaşlar forumlar hisselerin ruhudur....her bir yatırımcı hissenin hareketleri içinde bir çizgiyi ifade eder...temelciler...teknikçiler...voleciler...çorb acılar...günlükçüler....v.b hepimiz bu grupların birinde rol alıyoruz...müzikal dostum kaliteli bir yatırımcıdır..akılcıdır..riski de pek sevmez ,sağlamcıdır...işte bu dostumuzun da temsil ettiği bir çizgi var...kendisi de bu yolda yalnız değil...aslında hiç birimiz yalnız değiliz ..bizim düşüncemizde olan belki de yüzlerce yatırımcı var...
zaman zaman müzikal dostumu baz alıyorum....aslında onun temsil ettiği yatırımcı grubunu kast etmek istiyorum...müzikal dostumuzun temsil ettiği yatırımcı gurubu bu hissede satış yaptığı anda artık füzecilerin geldiği bir ortam oluştu demektir...o vakit kocaerin klasik değerlendirmelerin ve rasyoların dışına çıkacağı vakittir...ben bu potansiyeli görüyorum hissede....iyi hisse borsada çok..ben en iyisine ve en çok prim getirecek hisseye talibim...o yüzden de füzecilerin geldiği bir ortamda ben olmak istiyorum...
yoksa müzikal dostum ile ilgili kişisel ve şahsi bir olumsuz düşüncem yok...ben sadece yaşanacak süreçleri gördüğüm kadarıyla anlatmak istiyorum...bu süreçlerin sonunda kıçıma tekmeyi de yiyeceğim..ama benim gitmem ile hissenin de sönümlendiği vakit birbirine denk gelecektir...
Son düzenleme : keko; 06-03-2024 saat: 09:36.
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri