Sayfa 296/751 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396 ... SonSon
Arama sonucu : 6006 madde; 2,361 - 2,368 arası.

Konu: TRCAS - Turcas Petrol

1. Peki Turcas
    Bilançodönemi ve sonrasında hisse bana göre yapması gereken hareketi yapmayınca bende elimdekileri kademeli olarak sattım en son 10,56 dan çıkış yaptım.
    Peki sonra ne oldu, zaten bunu planlayan güçler hisseyi yukarı sürdü.
    Yani ;
    Bilanço iyi geldi hareket yok
    Bilançco sonrası yatay ve düşey dönemde hisse yukarı
    Piyasa coşuyor hareket tersine döndü...

Allah aşkına biri bana iyi niyetli cevap versin. Açıklanana kara tepki vermeyip 2-3 gün sonra yukarı sürmenin anlamı nedir. Bu hissedeki zatı muhteremlerin amacı ne.
    Vereceğiniz cevaba hemen cevap vermek adına bugün dökmek istedikleri KY yi dökenler yarın sizi dökmek yada hırpalamak istemeyecek mi.

2.  Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    Daron acemoğlu.

Türkiye tam ben bundan kötüsünü yapamaz dediğimde daha kötüsünü yapıyor.

Özeti yani
    Adam okumuş adam. Rasyonel düşünüyor. Burası Türkiye. Sistem farklı işliyor

Alıntı Originally Posted by Diplomat Yazıyı Oku
    Peki Turcas
    Bilançodönemi ve sonrasında hisse bana göre yapması gereken hareketi yapmayınca bende elimdekileri kademeli olarak sattım en son 10,56 dan çıkış yaptım.
    Peki sonra ne oldu, zaten bunu planlayan güçler hisseyi yukarı sürdü.
    Yani ;
    Bilanço iyi geldi hareket yok
    Bilançco sonrası yatay ve düşey dönemde hisse yukarı
    Piyasa coşuyor hareket tersine döndü...

Allah aşkına biri bana iyi niyetli cevap versin. Açıklanana kara tepki vermeyip 2-3 gün sonra yukarı sürmenin anlamı nedir. Bu hissedeki zatı muhteremlerin amacı ne.
    Vereceğiniz cevaba hemen cevap vermek adına bugün dökmek istedikleri KY yi dökenler yarın sizi dökmek yada hırpalamak istemeyecek mi.
    Beni kimse dökemez hırpalayamaz.
    2026 ya kadar ama)

Herkesin doğrusu kendisine.Ben kimseden etkilenmem.
    Danışırım ortak akıla önem veririm ama günahı sevabı banadır.
    Herkese bol şans.

Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Adam okumuş adam. Rasyonel düşünüyor. Burası Türkiye. Sistem farklı işliyor
    Şimdilik işliyor ama)
    Biryerde tıkanmaz umarım🧨

5. https://twitter.com/fintables/status...GINLj0cMDk0D5g

Yarın PTF ler yanıyor 🔥 🔥🔥

6. https://www.petder.org.tr/Uploads/Do...64287593103188

Haziran dan sonra Temmuzda da ( 2021 aynı aya göre) motorin ve benzin satışlarında %5 e yakın gerileme var… Bu gerilemeyi neredeyse 30 liraya gelen satış fiyatına ( şimdi geriledi) ve geçen sene kapanma sonrası bekleyen talebin çok hızlı olmasına yordum.. 3 ve 4. çeyrekler Türkiye yurtiçi milli hasıla büyümesi/ daralması gelsin, kıyaslarız

Not: Toplam 7 aylık ( ocak- temmuz) bakıldığında benzinde büyüme elbet var ama motorin tarafında sanırım belli bir doyuma ulaşıldı..

7. Toplam elektrik üretimi, imalat sanayi, akaryakıt satışları, konut satışları ve yeni yapı ruhsatları vs… bunlar aylık iktidarında takip ettiği , büyümenin doğrudan göstergeleri.. Yukarıda akaryakıt tarafını paylaştım, elektrik tarafında da yine 2021 temmuz ayına göre 29,000 den 27,152 ye düşüş var. Elektrik üretiminde de gerileme gözüküyor..

Neden faiz indirdiler? İşte bu yüzden. Geçen sene bekleyen talep, ekonomiyi 3. çeyrek canlı tutmuştu. Bu sene artan rakamlar, düşen alım gücü vs.. derken, ekonomide “ büyüme yok”.. Avrupa da benzer, Abd tarafıda.

8. İçeride vatandaşa sapladıkları %80 ( sözde) enflasyonun nedeni, iktidarın büyüme kaygısıydı.. çok muhtemel seçime doğru TL de erime, kredi koşullarında gevşeme ve “ büyüme” göreceğiz.

Hayatın artan sabit giderlerini, bir şekilde borsada hedge edeceğiz.

Sayfa 296/751 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •