Sayfa 296/303 İlkİlk ... 196246286294295296297298 ... SonSon
Arama sonucu : 2419 madde; 2,361 - 2,368 arası.

Konu: The last of the mohicans

1. Sayın Mohikan
    Sizi arada bir takip ederim.
    Yavrucağınızın uzun süreden beri hasta olduğunu okuyordum bu köşeden. Bugün hakkın rahmetine kavuşmuş olduğunu öğrendim. Allah sabırlar versin... Evlat acısının ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum.. Benim de iki çocuğum var. Sizinle meslektaş olduğumu biliyorum. Hatta belki de aynı liseden mezun olduk. Muhtemel ki ben sizden daha eskiyim. Yavrucağınızın da benim mezun olduğum lisenin öğrencisi olduğunu öğrendim. O kadar üzüldüm ki anlatamam. Mukadderat.... Mekanı cennet olsun...Aynı yaşta bir oğlum var. Ne kadar yakışıklı bir çocukmuş... Benim oğlum gibi.... Cennet mekanı olsun yakışıklının.... Lütfen metanetli olun.

2. Keşke elimizden birşey gelse çok üzüldüm Sayın Mohikan Başınız sağolsun Allah eşinize ve size sabırlar versin

3. Başınız sağolsun, Allah sabir versin.

4. Başınız sağ olsun, mekanı cennet olsun.

5. Yüce Rabbim mekanını cennet eylesin , anne ve babaya da sabırlar diliyorum, başınız sağolsun.

sir Guest
    Allah sabırlar versin. mekanı cennet olsun

7.  Alıntı Originally Posted by mohikan Yazıyı Oku

Biricik oğlumuz, uğur böceğimiz, canımız, ciğerimiz, UĞUR ; 1.5 yıldır mücadele ettiği amansız hastalıktan kurtulamadı ve dün hakka yürüdü.

O kadar duygusal, merhametli, iyi bir çocuktu ki, bu dünyaya fazla geldi ve rabbim onu yanına aldı.

İçimize kor ateşler düşürdün gittin UĞUR'um...

Mekanın meleklerin yanı olsun inşallah.

Seni çok sevdik biricik oğlum benim. Gittiğin yerde bizi bekle...

Bir daha buluşana kadar kendine iyi bak güzel kuzum benim...
    Başınız sağolsun Sn. Mohican bey,
    Sözün bittiği, ateşin düştüğü yeri yaktığı bir durum.
    Allah rahmet eylesin demeyeceğim çünkü günahsız bir melek mekanı cennet zaten. RABBİM size de sabrı cemil ihsan etsin.

8. Abi yeni gordum Allah mekanini cennet etsin,diyecek bisey yok,Allah sabirlar versin..

her zaman masa kazanır..

Sayfa 296/303 İlkİlk ... 196246286294295296297298 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •