Zaten ondan düşük geldi kılıfını bulmak için,bugün bu kurumun mahkemesi var,iyide acep kimi kime şikayet ediyorlardı,ülkede adaletmi kaldı,hukuku guguk ettiler,uzunun tek adamlığı devam ettiği sürece bu ülkede adalet beklemek çok zor,adam rejim değiştirme peşinde,bu ne zaman kadar sürer,ansızın bir balyoz başlarına inene kadar,çünkü bu gidiş hiç hayra alamet değil,verdiler adama evet yetkisini oda bunu ölene kadar kullanacak,çünkü herşeyi biliyor bilinçli yapıyor,fetö darbesinde bunu gördük guya beni kandırdılar dedi ne istedilerde vermedik diyede itiraf etti,guya kandırmışlar,o hiç kandılırmı zaten peşinden aynende söylede biz ne kandırıldık nede kandıran olduk dedi...
cübbelinin kızı çakarlı çıkmış
Yükleye yükleye , ne hale getirecekler insanları bakalim.Zaten maaş zam farkı artmasın derdine düşecekler önümüzdeki aylarda
Fakir fukaranın ekmeğinde gözleri,bu arada patronlarıda es geçmiyorlar,onlarıda tımardan geçiriyorlar,bakalım bu ne zamana kadar sürecek,utanmadauçuyoruz diyorlar sıraylan herkes hizaya gelecek diyorlar,haydin bakalım elmi yaman beymi,bey kastim ATATÜRKÇÜLER,amaç bu bu izlemi guya ülkeden silmeye kalkıyorlar adıda yeni Türkiye guya.
Trump Ukraynaya yardimi kesme emri vermis
Yardim lazimsa Avrupa yapsin demis
Avrupa o kadar parayi nereden bulacak?
Yer İmleri