yazdıkların cok anlasılır..anlıyan anladı cincim fazla uzatmıya gerek yok)ben kimsye akıl vermiyorum sadece sorguluyorum ,sorgulamazsan soyulursun ben gerekli yerlere gerkli ihparlarımı sikayetlerimi yaparım senin hic süphen olmasın
)cincim .. y.t.d
Sayin ixir biz gerekenleri zaten yaptik. Uygun gordugumuz, gorecegimiz ya da zamani geldiginde ne gerekirse de yapariz.
Suc duyurularinda bulunduk. Spk ve bist gibi onlarca kuruma yuzlerce dilekce gonderdik. Spk bu cezalari niye arastirdi zannediyorsunuz???
Ben sayin cinali'ye katiliyorum.. Buyurun siz davayi acin biz ileride destek olalim...
Yoksa sunu yapin bunu yapin cokta hos olmuyor.
Davalarimiz devam etmekte... Biz zaten ne gerekiyorsa elimizden geldigince yapmaya calisiyoruz.
Ama gazla degil mantikla calisiyoruz...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
Diger koylerde de benim adim kullanilarak elestirilmisim. Eyvallah
Neymis ben iyi polis doktor kotu polismis... Bursa grubu avukati onlara calisiyormus.
Ve bu arkadasin maliyetide 21 kurusmus...
Bak arkadasim sayin avukatimiza zt tarafindan suc duyurusunda bulunulmus sayin avukatin meslegiyle oynanmak istenmistir.
Bizler ki suc duyurularinda bulunduk iki tane dava actik. Avukatimiz 3 tane acti.. Onlarca her yere dilekce gonderdik.
Biz nasil sirketin adami oluruz. Ya utanmiyorsunda git en azindan mahkeme dilekcelerini incele git suc duyurularini incele ayiptir ayip...
Siz ziplasanizda hoplasanizda bu grup kisiler kendi istemedigi surece.... Kervan degerine gelinceye kadar dagilmayacak...
Bu grup dagilmadan bu hisse gitmez diye dusunenlere selam olsun. Biz buradayiz... Buyursun gitmesin biz alistik beklemeye...
Allah satmaya mecbur birakmasin...
21 kurus maliyeti olan adam bizden daha cok agliyor...
Enteresan seyler yaziliyor ilgiyle takip ediyoruz. Bakalim sirada ne var...
Son düzenleme : frecell1998; 21-09-2017 saat: 19:38.
Sayin nedao yk baskan yardimcisi olmus deniyor...
Arkadaslar zaten yonetim kurulu baskan yardimcisiydi.
Yk hic bir sey degismedi sadece ss yerine zt geldi.
Bir de yeni moda basladi eski nickler gelmeye basladilar... Ornek ixir4 gibi...
Diger koylerde de var. Biz ne zamandan beri variz eskilere sor diyenler...
Eeee kardesim bu hisse 20 kuruslara dustu bu kadar mahkemeler, aksiyonlar oldu simdiye kadar neredeydiniz de
Birden yazmaya karar verdiniz ustunden yillar gectikten sonra
Enteresan... Hadi bakalim inandik...
komediye devam spk nın sucduyurusu hakkındaki görüşün komik adam suc duyurusu var mı yok mu hukuken hakkınızı arıyorsunuz ya)..y.t.d yo yapıştır demem ki eğer spk nın bülteninde ki suc duyurusu hakında paralele olarak suc duyurusunda bulunduk dersen özür diler yanlış düşünmüşüm derim ve yaptık dersen inanırım bende kişi beyanına inanmak esastır onun icin belge istemem zaman en büyük belgedir..y.t.d
Yer İmleri