Sayfa 297/948 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397797 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 2,369 - 2,376 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    SİLVER-CAN SORU/CEVAP KÖŞESİ

SORU:
    -Akşama güzel bir paylaşım yapacağım demiştiniz. Hani, lambadan cin çıkaracak haliniz de yok. Yine de bekliyoruz işte.
    CEVAP:
    -Eylül 2017 tarihinde Ceo: 5 yılda 1 Milyar TL ciro demişti. Biz de heyecanlanmıştık. Hatta size ek olarak ne demiştim; Bu şirket borçsuz aynı zamanda, bu çok önemli demiş ve altını çizmiştim. Şimdi yeni yılda Ceo; daha önce demiş olduğu hedefini daha erken bir tarihe revize etti. (bkz-10 Ocak/2018 bloomberg tv) Dedi ki; 2020 veya en geç 2021 yılında ihracat hedefimize (100 Milyon dolar) ulaşmayı düşünüyoruz dedi. (İhracata ulaştığında, cironun yarısı iç piyasa olacağından, otomatik olarak ikisine de ulaşmış oluyor.) Yani bizim süre 5 yıldan yarıya iniverdi. Hedef Azami artık 2.5 veya 3 yıl.
    SORU:
    -Abi, şirketin bu güzel revize açıklamasından sonra, siz de borçsuzluğunu revize edecek misiniz?
    CEVAP:
    -Elbette tabiiki. Şirketin borçsuz olması; ciro büyüdükçe gider sınırlı kalacağından, kar ciddi oranda artacak demektir. Giderlerin anası kredi faizleridir. Finansal borcu yok ki, finansman gideri tahakkuk etsin.
    SORU:
    -Abi ya, yatırıma giderse. O zaman ne olacak.
    CEVAP:
    -Bu şirket ciddi oranda yatırıma gidemez. Çünkü şirketin açıklamış olduğu son dönem faaliyet raporunda, kapasite kullanım oranı birleşmenin de etkisi ile, müthiş bir boş kapasite oluşmuş. (bkz-kap haber-%43)
    SORU:
    -Abi bu durum gerçekten müthiş. Sizce başka nasıl bir durum oluşur bu şirkette.
    CEVAP:
    -Hemen Arçelik, Vestel gibi şirketlere ekstradan üretim de yapabiliriz. Çünkü kapasite çok müsait. Böyle bir haberi de, ivedi olarak bekliyorum.
    SORU:
    -Teşekkürler abi.
    CEVAP:
    -Hadi hayırlısı bakalım.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Arkadaşlar, sohbette geçen abi gibi vs. sözler samimiyet vurgusu olarak kullanıldı. Yoksa kibir, büyüklük gibi şeyler düşünmeyin lütfen.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

3.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    SİLVER-CAN SORU/CEVAP KÖŞESİ

SORU:
    -Akşama güzel bir paylaşım yapacağım demiştiniz. Hani, lambadan cin çıkaracak haliniz de yok. Yine de bekliyoruz işte.
    CEVAP:
    -Eylül 2017 tarihinde Ceo: 5 yılda 1 Milyar TL ciro demişti. Biz de heyecanlanmıştık. Hatta size ek olarak ne demiştim; Bu şirket borçsuz aynı zamanda, bu çok önemli demiş ve altını çizmiştim. Şimdi yeni yılda Ceo; daha önce demiş olduğu hedefini daha erken bir tarihe revize etti. (bkz-10 Ocak/2018 bloomberg tv) Dedi ki; 2020 veya en geç 2021 yılında ihracat hedefimize (100 Milyon dolar) ulaşmayı düşünüyoruz dedi. (İhracata ulaştığında, cironun yarısı iç piyasa olacağından, otomatik olarak ikisine de ulaşmış oluyor.) Yani bizim süre 5 yıldan yarıya iniverdi. Hedef Azami artık 2.5 veya 3 yıl.
    SORU:
    -Abi, şirketin bu güzel revize açıklamasından sonra, siz de borçsuzluğunu revize edecek misiniz?
    CEVAP:
    -Elbette tabiiki. Şirketin borçsuz olması; ciro büyüdükçe gider sınırlı kalacağından, kar ciddi oranda artacak demektir. Giderlerin anası kredi faizleridir. Finansal borcu yok ki, finansman gideri tahakkuk etsin.
    SORU:
    -Abi ya, yatırıma giderse. O zaman ne olacak.
    CEVAP:
    -Bu şirket ciddi oranda yatırıma gidemez. Çünkü şirketin açıklamış olduğu son dönem faaliyet raporunda, kapasite kullanım oranı birleşmenin de etkisi ile, müthiş bir boş kapasite oluşmuş. (bkz-kap haber-%43)
    SORU:
    -Abi bu durum gerçekten müthiş. Sizce başka nasıl bir durum oluşur bu şirkette.
    CEVAP:
    -Hemen Arçelik, Vestel gibi şirketlere ekstradan üretim de yapabiliriz. Çünkü kapasite çok müsait. Böyle bir haberi de, ivedi olarak bekliyorum.
    SORU:
    -Teşekkürler abi.
    CEVAP:
    -Hadi hayırlısı bakalım.

Teşekkürler Sn.İzci...Tam nokta atışlarınız müthiş...Umarım SİLVER de tam nokta atışı olur....Bol kazançlar...Yatırım Tavsiyesi Değildir...

4. aslinda isin guzel tarafindan bakinca iyide..asil es gecilen tek konu demoklesin kilici gibi duruyor..2 milyon 170 bin lot satilacak kagit..yeni bir sirket halka arzedilse ancak bu sayida olur...bu satis gundemden dusmeden burda grafige ve verilere dayali iyi bir hareket beklemiyorum..cok daha iyi durumdaki sirketlerde dahi bu satislar cok zamani geri saymistir..bati cimde yol alacakken yine 400 bin satis haberiyle yukselisi durdurmuslardir..dedigim gibi piyasa spek musvettelerinin elinde istedikleri sekilde oynuyorlar..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Bence lotlar, özel emirle el değiştirecek merak etmeyin. Yabancılar bu fırsatı kaçırmazlar. (bkz-silver/yabancı oranı)

6. Bu satış süreci eğer şirket iyi bilanço açıklamaya devam ederse genel yükseliş trendini etkilemeyecek düzeyde kalacağını tahmin ediyorum.

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. oncelikle kaydilestirilen kagitlarin satilmasini bekleyelim. sonrada yilsonu bilancosunu, kagit simdiye kadar nasil durdu ise yinede duracaktir. sonra karari verelim..bu sirketin kari artali 1 hafta icinde olmadi , daha once oldu. 1 hafta icinde olan kagit halka arzetme haberidir..

Sayfa 297/948 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397797 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •