Originally Posted by simon 5.50 ye ne kaldi? geri gelir. öyle 7 tl ye kolaynan gider mi herkeste dollar varken
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt geri gelir. öyle 7 tl ye kolaynan gider mi herkeste dollar varken Kamyonlarin bakımını yaptiriyonmu. Sonra damper tutukluk yapmasın. Arada bir az kaldiriyormus gibi yap. Hem heyecan olsun, Hemde pası gider.[emoji2]
Originally Posted by boschyatirim Kamyonlarin bakımını yaptiriyonmu. Sonra damper tutukluk yapmasın. Arada bir az kaldiriyormus gibi yap. Hem heyecan olsun, Hemde pası gider.[emoji2] gamyonun birini bosalttim
Originally Posted by *Bozkurt gamyonun birini bosalttim Işte bu...[emoji106] "Çalışan gamyon pas tutmaz" Atasözü. (Damperi yaglamayi unutma)
Originally Posted by *Bozkurt geri gelir. öyle 7 tl ye kolaynan gider mi herkeste dollar varken Birilerinde dolar varsa birilerinde de TL vardır. Piyasadan çekip sobada yakmadılar ya TL'yi.
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracı adayınız iyi birine benziyor olsa da, DAVA GEÇMİŞİNİ mutlaka isteyin. https://www.milliyet.com.tr/ekonomi/...nir-mi-6994969
Vuuuuu 5.4213...
Originally Posted by EREGLTUPRS Vuuuuu 5.4213... Normal trend hocam 45-50.. Heyecana gerek yok..insallah
Originally Posted by EREGLTUPRS Vuuuuu 5.4213... Kotu tokatladilar 5.379 indi tokati yeyince.. y.t.degildir..
Forum Rules
Yer İmleri