Sayfa 297/650 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397 ... SonSon
Arama sonucu : 5195 madde; 2,369 - 2,376 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. iddiadan hafta sonu 500 bin lira tutturursam haftaya sizleri 3 uzerine atarım.. tavana kadar 700 bin lot var tahmini kademelerde 700*2.45 olsa ortalama 1 .5 milyon tl falan yapar kemiksiz almayiz piyasa gelir zaten peşimizden ))))

böyle dandik bi kağıt işte )

Yukarıdaki hesaplama bu hissenin ne kadar patron hissesi oldugunu örneklendirmek adına hayalimdir gerceklerle ilgisi yoktur. hayal kurdum sadece.. keşke çok param olsada vertuyu hak ettiği yere kadar alsam diye hayal kurup duruyom işte

2.  Alıntı Originally Posted by hisse-gercekleri Yazıyı Oku
    bugun zaten hacim yok..
    300 bin lot yapmış şimdiye kadar..

karşılıklı al ver yaparak gunluk 1 milyon falan yapiyorlardı..

bu sessizlik sonrası aşağı yukarı patlama olur mu bakalım.

birde adamlar profosyonel unutma bunu arkadaşım. tam cambazlar..

yalnız şöyle bir huyu vardı önceden, endeks eksiyken tutunuyormus gorunumu verip %3-5 arası yukarı gidip pat aşağı yapıştırıyorlardı.

bakalım neye kadar verecekler.. boyle surundurerek mal gelmiyor gün sonunda hep kendileri. bekledikleri varsa cekmek zorundalar yukarı.
    sayın emekliye yazdım eskidendi o %5 ve üzeri yukarı! 2,50 ve üzeri kitledi ya o seviyeye çekmiyor aynı fiyata almaya kitlediklerinden.Ayrıca eyvallah kardeşim de bizde profeşınıl sadece trade işi yapmaktayım 3-5 hisse de birikim olarak spek amcanın geçmişinden fazla borsa ve tahta yapmışlığım var üstelik daha likit ve büyük senetlerde rahat başederim onunla sağolasın taşıdığım miktarın bir kısmı ile iş yapıyorum merak etmeyesin yukarı çektiği zaman asıl malı verecek malım yada aşağı çektiğinde kuvvetli alacak bakiyeler hesaplarda mevcut tek sıkıntı o birçok kurumu ve yandaşlarını devreye sokabiliyorken ben 1 -2 kurumdan anca iş yapıyorum kabak gibi gözüne sokuyorum yani kendimi ))

3. hahaha evet aynen adamlar aynı anda 10 aracı kurumla işini goturuyorlar... emir silmeler danışıklı almalar falan ne ararsan var.

4.  Alıntı Originally Posted by hisse-gercekleri Yazıyı Oku
    iddiadan hafta sonu 500 bin lira tutturursam haftaya sizleri 3 uzerine atarım.. tavana kadar 700 bin lot var tahmini kademelerde 700*2.45 olsa ortalama 1 .5 milyon tl falan yapar kemiksiz almayiz piyasa gelir zaten peşimizden ))))

böyle dandik bi kağıt işte )

Yukarıdaki hesaplama bu hissenin ne kadar patron hissesi oldugunu örneklendirmek adına hayalimdir gerceklerle ilgisi yoktur. hayal kurdum sadece.. keşke çok param olsada vertuyu hak ettiği yere kadar alsam diye hayal kurup duruyom işte
    ))) işin gücün mü yok paran olsada bırak kendi çeksin yukarı! hammallığını yaptırıyor zaten bize bu mandik senedi taşıtmakla!

5. bu smartiksin %40 ını kaç TL vererek almıştı (ve hangi yıl ortak olmuştu)bilen bir forumdaş varmıdır?sn hayek yazmıştı bir ara ??

6.  Alıntı Originally Posted by MOBIUSSOROS Yazıyı Oku
    ))) işin gücün mü yok paran olsada bırak kendi çeksin yukarı! hammallığını yaptırıyor zaten bize bu mandik senedi taşıtmakla!
    işte bunu anlatmaya çalıştım arkadasım.. adamlar çulsuz hisselerine sahip çıkamıyorlar.. bizde hayal kuruyoz yazık adamlara diye

7.  Alıntı Originally Posted by hisse-gercekleri Yazıyı Oku
    işte bunu anlatmaya çalıştım arkadasım.. adamlar çulsuz hisselerine sahip çıkamıyorlar.. bizde hayal kuruyoz yazık adamlara diye
    Bırakın sahip çıkmayı daha nakte sıkıştıklarına dip fiyatıdır yaaa dediğimiz 2,60-2,50 den mal kitliyorlar piyasaya ) dökülün bakalım piyasa yukarı tepki verdiği zaman hep bastınız buraya gelsin pasiflerimiz eferim size.

Ytd.Değildir.
    Son düzenleme : MOBIUSSOROS; 24-11-2017 saat: 17:33.

http://www.hisse.net/topluluk/showth...85#post1289985

haftasonu yarışmaya katılamayacak olanlar
    hisse yarışmamıza kurallara uygun tahminlerinizi alalım.
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 297/650 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •