Sayfa 297/1002 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397797 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 2,369 - 2,376 arası.

Konu: Viop - XVI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Gelirimle elde edebilecegim usd miktari artmadiktan sonra degil 6 isterse 16 trilyon dolar bassin ne farkeder. 11 yil once memuriyete basladigimdaki maasim usd ederi ile suanki ederi hemen hemen ayni. Uzerine cepten giden Abd enflasyonu. Ne anladim ben bu isten. Niye yedik biz bu poku o vakit.
    İmkansız, yanlisiniz var. 11 yıl önceki memur maaşınızın yarısıdır anca dolar bazında.
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Geçemiyoruz derler ise fed para yollar o para ile geçilir yine..
    Bu noktada bence ayri dusecekler. Abd daha fazla paraya ihtiyac oldugunu soyleyecek ama Fed bunda pek istekli olmayacak, cunku bilancosu haliyle gsyih yuzde 25 ine ulasti. Fed in daha fazla alani oldugunu dusunmuyorum. Piyasalari da daha fazla panikletmek istemezler bence.

Bizim vadelinin dusesi yok gibi. Dow iyi gevsedi ama vadeli asagi vermedi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Bu noktada bence ayri dusecekler. Abd daha fazla paraya ihtiyac oldugunu soyleyecek ama Fed bunda pek istekli olmayacak, cunku bilancosu haliyle gsyih yuzde 25 ine ulasti. Fed in daha fazla alani oldugunu dusunmuyorum. Piyasalari da daha fazla panikletmek istemezler bence.
    Adam 8 trilyon dolara çıkacak orası garanti, 8 den sonrası ucu açık
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,220
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Sonsuz basarım sıkıntı yok dedi. Yeterki iste. Hatta fed bırakın dıowu ben alırım da diyebilir..

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

6.  Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    İmkansız, yanlisiniz var. 11 yıl önceki memur maaşınızın yarısıdır anca dolar bazında.
    2009 mart ayinda 1550 liraydi ilk maasim. Bugun aile yardimi, cocuk yardimi cik 6500 lira iste abi. Ogretim gorevlisi maasi. Gizlisi saklisi yok zaten her yerde aleni bulunabilir.

7.  Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    Battı zaten... Bu tasdiklendi.... Devletin kasasında para yoktu. İmamoğlu ve yavaşın bağış fikri bayağı bi işe yaradı ve de yüklü miktarda para basıldı(tabi bunu normal vatandaş bilmiyor).

1 aydır kaç kişi işten atıldı, kaç iş yeri kapandı. İş işten geçtikten sonra yarım yamalak kararlar alınıyor. Ama hala devlet çıkıp şunu diyemiyor;
    Evde oturun, elektiriği, suyu, kirayı düşünmeyin. Kişi başı 2000 lira veriyorum diyemiyor.

Bırakın kuru kuruya atıp tutmayı. Geçmişle kıyaslarsak battık tabiki. Batık ülkelerdeki insanlarda bir şekilde yaşamaya devam ediyor.
    Ama elin kanadalısı 1 kutu kolayı 20 kuruşa alırken, ben 2.5 tl ye alıyorsam, ben 600 gr ekmeği 4.5 tl ye alırken elin kanadalısı 55 kuruşa alıyorsa biz batmışız demektir.
    Yormayın boşuna ağzınızı.
    Hocam, ne siz benim siyasi görüşümü değiştirebilirsiniz, ne de ben sizin.
    Boşuna birbirimizi yormayalım.
    Sizden tek istediğim sadece borsayla ilgili paylaşımlar yapın, analiz biliyorsanız yapın, bilmiyorsanız benim gibi susun, siyasi uzmanlığınızı bu ortama taşımayın.
    Sizin yüzünüzden değerli analizler arada kaynayıp gidiyor.
    Ben buraya pek fazla yazan biri değilim, viopla falan da işim olmaz.
    Burayı sadece sürü psikolojisini takip etmek amacıyla kullanıyorum.
    Hayırlı akşamlar.

ASUS_Z00ED cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Bazı sevici arkadaşlara gelsin
    "Bahçevansın biberin yok, dalyaraksın haberin yok"

Sayfa 297/1002 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397797 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •