Sayfa 297/992 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397797 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 2,369 - 2,376 arası.

Konu: Viop - XVIII

1. Bu cehape var ya harbi varya harbi zındıkkk..

2. Bu normallesme isi berber avm okullar derken g..tumuze girecek gibi bir his var içimde inşallah yanılırım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
    Siyaset kızışmış herkes birbirine giydiriyor, faik öztrak ilk defa böyle sert gördüm. Anlaşılan yakında birşeyler olacak
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

4. Cauti nerde cauti onun yüzünden makesiziz o cauti yokmu o cauti bide o akşam atlamayın diye üstten yazmıştı OMG cauti

5.  Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Siyaset kızışmış herkes birbirine giydiriyor, faik öztrak ilk defa böyle sert gördüm. Anlaşılan yakında birşeyler olacak
    Açıklamamı yaptı Faik öztrak. youtubedemi.?

Gördüm izliyorum.

6. işin şaka yanı ama bu zihniyeti başıma getiren chp diğilmi bu adam yasaklıydı hayatta siyaset yapamazdı kim affetti chp
    halka üsstten bakıp bir kısımı chp li için söylüyorum büyük varoş kitlelerni bunlara mahkum eden chp diğilmi.
    halkın karşısına ekmeklettin diye birini cumhurbaşkan adayı diye çıkaran adam zaten aynı zihniyette siyasal islamç chp diğilmi.
    hatta protesto eden seçmenine tıpış tıpış gideceksiniz diyen chp diğilmi..

daha çok çok var yani kızmayın herşeyin bir nedeni vardır bu millet buları hakediyor kim neye layıksa onu yaşar..ı

7. gercekten bu kadar sert soylemlere gerek yok.....halk gecım derdınde........soruna care bulunacagına hala aynı tas aynı hamam....bır seyler degısecek heralde......sorunları çozme zamanı......polıtıkayı 3 ay sonra yapın yav.....en guzel söz de yalan söyleyerek sıyaset yapılmız ......ben de şoyle bılıyordum.......sıyaset yalan söylleme sanatıdır....
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Açıklamamı yaptı Faik öztrak. youtubedemi.?
    İlk defa böyle sert görüyorum, bütün vekiller tek tek sert çıkmaya başladı

https://twitter.com/faikoztrak/statu...551170051?s=21
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

Sayfa 297/992 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397797 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •