Sayfa 297/611 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397 ... SonSon
Arama sonucu : 4881 madde; 2,369 - 2,376 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

1. Monrol geçtiğimiz yıl iyi kar elde etmiş. Topluluğun payına düşen kısmı 44 milyon Lira.
    Monrol iş ortaklığı sayılıyor ve açıklamalarda özsermayesi üzerinden bilançoya yansıtıldığı yazılmış.
    Pekiyi Monrol hangi degerden bilançoda gösteriliyor?? Özsermayesini bilmiyorum ama net aktif değeri toplamda 100 milyon civarında. Bu değer civarından gösterildiğini düşünüyorum. Şerefiye filan belirsiz??
    Vitra Karo ise bal yapmaz arı görünümünü olanca vızıldamasıyla sürdürüyor.
    Geçtiğimiz yıl yapılan sermaye artışına rağmen bir yılın sonunda yükümlülükleri hala varlıklarından 1 miyar lira fazla.
    Döviz bazında açık biraz küçülmüş ama lira bazında olduğu gibi duruyor.
    Hadi belki yeni yatırımların etkisi, amortismanlar filan diyelim, toplamda 240 milyon lira zarar etmiş.
    Vitra Karo'nun bu görünümüne rağmen hala yatırım yapmaktan bahsediyorlarsa bilgilerde bir tutarsızlık olduğu kesindir.
    Gülerken kaybettğini ağlayarak kazanamazsın.

2. Çinko fiyatları ton başına 4 bin dolara yaklaştı, kurşun ise 2,4 bin doları geçti.

Topluluğun karının en az üçte biri kurşun/çinko alanından geldiği için buradaki üretim rakamlarını ve fiyatları takip etmek önemli.

3.  Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Çinko fiyatları ton başına 4 bin dolara yaklaştı, kurşun ise 2,4 bin doları geçti.

Topluluğun karının en az üçte biri kurşun/çinko alanından geldiği için buradaki üretim rakamlarını ve fiyatları takip etmek önemli.
    Bugün itibarıyla 4,200 doları geçti. Kurşun 2,500 dolara yaklaştı.

4. ECİLC, çok güzel bir kar açıkladı, önü açık,birçok arkadaşım portfoylerini %50 ecilc a çevirme kararı aldılar,asla kimseye yatırım tavsiyesi değildir...

5. Bu mantikla bu adamlarin bunu hisseye yansittiklari yok yillardir bari cinko kursun alsak daha iyiydik. Bu kadar manipulede degildir
     Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku
    Bugün itibarıyla 4,200 doları geçti. Kurşun 2,500 dolara yaklaştı.

6. Bosuna demiyorum gecen yil eczacilarin hisse kagidini almak yerine tuvalet kagidini alsaydik %300 kardaydık )

Bir hissenin tuvalet kağıdı 1 yılda yaklaşık yüzde 300 artıyor hissenin fiyatı aynı kalıyor hatta geriye geliyorsa bu durum hissede manupulasyonun açık bir göstergesidir.Bir duyum aldım ,bundan sonra seçim sürecine giriliyor bu nedenle borsamızda madur edilen çok sayıda yatırımcının korunması yönünde bu manupule hareketlerin üzerine gidilecek deniyor.Geç bile kalındı.İlgili devlet kurumlarının gereğini yapacağına inanıyorum.
     Alıntı Originally Posted by ocak20 Yazıyı Oku
    Bosuna demiyorum gecen yil eczacilarin hisse kagidini almak yerine tuvalet kagidini alsaydik %300 kardaydık )
    SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesı değildir.Son karar her zaman için hür iradenizle sizlerin olmalıdır.

8. Eyyy ECZACI.Tuvalet kagıdından bile daha betermişsin,utanacagını sanmıyorum,çünkü boktan adamlarsınız.

Sayfa 297/611 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •