Sayfa 297/760 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397 ... SonSon
Arama sonucu : 6077 madde; 2,369 - 2,376 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

1. kar var hem de güzel , öz sermaye güçlü fabrika full kapasite çalışıyor, bu piyasa ne halt yiyor ????

2. sabah sabah kim satıyor acaba ince ince

3. subliminal mesaj var galiba kalın kalın

4. herhangi bir mesaj vermedim lafın gelişi söyledim kim satıyor acaba tahtaya bir yeni spek gelmeden böyle devam edecek galiba bu kurla bile 3-4 milyon kar açıklabilayecek bir kağıt yerlerde sürünüyor. Çıkması için bir haber gerekiyor oda bu hissede ne olabilirki bedelsizden başka sudan ucuz bilici ancak alıcı yok

5. teknikçi değilim ama bir kaç gün yerinde sayabilse dün paylaşılan düşenin dışına çıkar gibi

6. Gene sıçtı ********..

Neyse biraz daha oyalansın buralarda. Hatta 1,50 altına gelsin, elimdeki Yünsa'ları olası bir yukarı tepkide yollayabilirsem oradaki portföyün bir kısmını maliyet düşürmek için burada kullanayım. Bari kazanamıyoruz, zararı azaltalım.
    Ama ne yalan söyleyeyim Blcyt beni kendinden oldukça soğuttu. Şu an sempati duymuyorum.
    Neredeyse 1 yıla yakın zamandır tutuyorum, zarardayım; elde var koca bir SIFIR!
    Gelecek olan bilançoda bozulma yaşanırsa yukarı tepki vermeyen bu kağıdın 1'lere doğru yol alabileceğini de akıldan çıkarmamak gerekiyor.
    Orge, Mndrs'teki arkadaşların yaşadıklarını yaşamak istemem. Riskleri gözardı etmeden temkinli iyimserliğimi koruyorum.
    "Ya bir yol bulacağız ya da bir yol açacağız"

8. donju kardeşim hacim yüksek alıcıda var kim alır kim satar paylaşırmısın

Sayfa 297/760 İlkİlk ... 197247287295296297298299307347397 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •