Sayfa 298/964 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398798 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 2,377 - 2,384 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Deyisdi artik dengeler volborrrr.. kervancilar akillandii anca beraber ganca beraber bu arada o kotulediginiz iftira attiginiz bursa grubuna tesekkur edinnn bak biz hala burdayiz ve halada mucadelemizi yapiyoruzzzz sende biliyorsilun kimler geldi kimler gectiiii

2. Sermaye azaltımı eş zsmanlı sermaye artırımı sanırım ne demek olduğunu hiç bilmiyosun!!!

Şirket batıyor , tek kurtuluş bu derse ? SPK ya...

Binlerce KY olan şirketin batsın mı diyecek SPK...

Senin gönlün zengin olabilir 300 SPARTALI nın cebinde parası yok , yeni yönetime gireceklere verecek...

Sen önce bi çalış , başından hiç geçmemiş belli... Beleş alınmış 400 milyon lot buhar olsa ZT dokunmaz ama KY cebinda para yoksa bir gecede hisseleri buhar olup rüçanları 1-2 kuruşa ZT kaptırsa!!!!!!

Çalış cinali çalış
     Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    gülünç olma yuzde 72 zeynepte olan hissede bedelli kararı alınmaz bunların uçan kuşa borcu var bedelliye parayı nerden bulacak keşke böyle bir karar alsa inan bütün diğer hisselerimi satar kervan alırım .
    işte senin borsa ve bilanço bedelli bilgin bukadar.bilmediğin konularda ahkam kesme keşke bedelli kararı alsa
    ben bunları yazdımya bidaha bunu gündeme getiremezsin

3. Merak etme burdaki patron seviciler bu olayı sana başlandıra bsllandıra sunarlar...

Bi uyuturlar bi bakmışsın

4. Merak etme burdaki patron seviciler bu olayı sana ballandıra ballandıra sunarlar... Yeni yönetim çalışıyor diyerekten...

Bi uyuturlar bi bakmışsın

5. Daha hala avukatın yazdığı dilekçeyi açık okumamış... Diyecem ama...

Bursa grubunun REKLAM sitesinden yapıştırdığım yazılarda ki cümleleri ben yazmadım...

300 SPARTA lıyı OLAĞANÜSTÜ GK diye kandır, sonra git OLAĞAN 2015-2016 yılı GK dilekçesi ver

Bide bunlar SPK bültenlerini HATİM etmîşler , yıllardır yazıyorum GK yapacaksanız SPK sizden şirkete verdiğim cezalar YK ifa edecek madde koyun GK maddelerine dediği halde !!!

Eeee düşünen insan !!!! Düşünür...

Bunlar birde zamanında umutsari satanlar ??? olursa

6. HELAL OLSUN adamlara milleti uyuttular YK başkanını, hem de çok sevdiklerini belirtiklerini bîr yükten ( acaba kaç TL ) kurtardılar!!!

7. 300 SPARTA lı ayın 15. De AZLIK HAKLARI için GK olup 2 çift laf söyleyecekler mî?

Yoksa yaşa var ol yeni yönetim mi diyecekler !!!

Öğrenememişler patrondan KY dost olmaz!!!

Onların gözü hep senin cebindedir!!!

8. cinali, BEDELLİ demişsin konuları karıştırma!!!

ZT cebinden çıkartıp şirketi kurtarmak için kasaya para koyacağını mı zannediyorsun, yolunacak KY varken

Sayfa 298/964 İlkİlk ... 198248288296297298299300308348398798 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •